DYTRON - Tokos hegesztőgép POLYS P-4b 850 W TW Plus (akusztikai jelzőrendszerrel)

  • Kedvezmény bejelentkezés vagy regisztráció után
  • Ingyenes szállítás 50 000 HUF Áfa nélkül felett
  • Garanciális és jótállás utáni szerviz
  • Szaktanácsadás
Tanácsra van szüksége? 06 70 417 6555

DYTRON - Tokos hegesztőgép POLYS P-4b 850 W TW Plus (akusztikai jelzőrendszerrel)

Kézi tokos hegesztőgép elektronikus szabályozással és TraceWeld akusztikai jelzőrendszerrel ellátott az igényes szakemberek számára. Legfőbb előnye, hogy lehetővé teszi a folyamatos munkavégzést a legnehezebb körülmények közt, a nehezen hozzáférhető helyeken is. A P-4b hegesztőgép 850 W teljesítményű, amelyhez 2 lapos befogó pofa illeszthető, egészen 75 mm átmérőig. A P-4b modell a legkönnyebben kezelhető típus, a felhasználónak csupán az hegesztendő anyag típusát (PP, PE, PVDF) és a cső hegesztésének dimenzióját kell kiválasztania, s a hegesztőgép automatikusan hozzárendeli a kívánt hőmérsékletet, valamint a munkaidő hosszát. 


TraceWeld jelzőrendszer a POLYS P-4 kategória egyik sajátossága

A hegesztés közben a technológia időtartamokat jeladással közlő legmodernebb TraceWeld rendszer az összes POLYS P-4 kategóriába tartozó hegesztőgép része. A kategórián belül az egyes rendszerek csupán a kezelhetőség módjában különböznek egymástól. Példaként az egyik legkedveltebb vezérlési típust választottuk, bemutatjuk a P-4a működési elvét. A hőmérséklet és a különbőző dimenziók beállítsa nagyon egyszerű, az átlagosnak tűnő kézi vezérlési megoldás (forgó kapcsoló) modern digitális elektronikát rejt. A technológiai időtartamokat jeladással közlő szabadalmazott TraceWeld rendszer megbízható hegesztést eredményez, így tökéletes választás a kevésbé tapasztalt felhasználók számára is.


P-4a TW hegesztő folyamatos és pontos hőmérsékletszabályozást tesz lehetővé 180 – 280 °C-ig. A munkahőmérséklet beállítasa és szabályozása a (1) kék színű forgó kapcsolóval lehetséges, amely technikai kialakítása gátolja a beállított hőmérséklettől való esetleges eltéréseket. A (2) piros szabályozó gyűrű segítsétségével a kívánt dimenziók beállítása nagyon egyszerű. A kívánt munkahőmérséklet és a dimenzió (a hegesztendő cső átmérője alapján) beállítása után a hegesztőgép készen áll a használatra, az elektromos hálózathoz való csatlakoztatás után automatikusan bekapcsol. A hegesztőgép rendeltetésszerű működését a (3) pirosan világító működésjelző és a (4) folyamatosan zölden világító hőmérsékletjelző egyidejűleg mutatja. Amint a működésjelző villogni kezd, a hegesztőgép készen áll a használatra. A csővezeték részeinek a befogó pofákba való behelyezése előtt nyomja meg a (5) TIMER gombot. Az egész folyamatot a következő hangjelzések jelölik:

Hőntartási idő - a rövid hangjelzés a hegesztés folyamatának kezdetét jelzi.

Átállási idő – a hőntartás letelte után az egyenletes hangjelzés gyors megszakításokkal jelöli azt az időszakot, amikor a csővég az idomba helyezhető, ezt az időintervallumot nem lehet túllépni. 

Hűlési/kötési idő - a hosszú hangjelzés a hegesztési folyamat végét jelzi, a hűlési idő lejártával a kötés üzembe helyezhető.

Szabályozás módja

Négy különböző szabályozó rendszerrel (a hőmérsékleti kontroll és a jeladás tekintetében) ellátott típus közül választhatnak. Az összes POLYS P-4 kategóriába tartozó hegesztőgép része a modern TraceWeld rendszer, mely a hegesztés közben a technológia időtartamokat jeladással közli.


  

A P-4a hegesztő a beállított hőmérsékletet nagyon pontosan regulálja egy szabadalmazott forgó kapcsolón keresztül. Akusztikai visszajelzővel ellátva, a gép hangjelzéssel jelzi a hegesztési folyamatok befejezését. A kívánt munkahőmérséklet beállítására egy belső forgó kapcsoló áll rendelkezésre. A kívánt dimenziók beállítása (akusztikai visszajelzéssel) a piros színű forgó kapcsolóval lehetséges.


A P-4b hegesztő esetében a váltókapcsolóval egyik pozícióból a másikba átváltva állíthatja be a munkahőmérsékletet, lépésekben  5°C fokonként. Ez a típusú hegesztőgép lehetővé teszi a hőmérséklet beállítását  már 100°C foktól is, amelynek köszönhetően a hegesztés alacsonyabb hőmérsékleten is végezhető anyagtól függően.


ant PROFITOOLS Kft - professzionális gépek és szerszámok

Megjegyzés: HTML-kód használata nem engedélyezett!
    Rossz           Kitűnő
captcha