antprofitools.hu/rems
REMS akcia

REMS Secco 50 Elektromos pára elszívó

  • Kedvezmény bejelentkezés vagy regisztráció után
  • Ingyenes szállítás 50 000 HUF Áfa nélkül felett
  • Garanciális és jótállás utáni szerviz
  • Szaktanácsadás
Tanácsra van szüksége? 06 70 417 6555

REMS Secco 50 Elektromos pára elszívó

Nagy teljesítményű, nagy hatékonyságú páramentesítő /építési légszárító gép helyiségek szárításához, pl. csőtörés, beázás után, vagy dohos pincehelyiségek párátlanításához, a száradási folyamat felgyorsításához pl.beton, falazat, vakolat, aljzat esetében. Felhasználhatóa vállalkozásban professzionális kisipari és ipari használatra is.


Konstrukció


Kompakt, könnyen kezelhető konstrukció szilárd műanyag szekrényben. Súly 21 kg.Nagy légbeszívó terület, mosható légfilter. Elektronikus higrométer a páratartalomszabályozásához: Automatikus kikapcsolás, a kívánt páratartalom elérése után,automatikus újra kapcsolás növekvő páratartalom esetében. Levegőkimenetfelfelé az optimális légáramlásért. Kondenzvíz elvezetés a belső 7,7 l-es kondenzátumtartályba, a tömlő hátulról kivezethető egyéni tartályba vagy közvetlenül alefolyóvezetékbe. Automatikus kikapcsolás hangjelzéssel a belső tartály használata esetében, amennyiben eléri a 7,7 l maximális töltés szintet. Számítógépesvezénylés az áramfelvétel ellenőrzése, pl. a munkaórák mennyiségének jelentésea felhasználónak / az ügyfélnek, mint tartozék. Szilárd műanyag szekrény forgatható kerekekkel a megfelelő szállításhoz.

REMS csőmegmunkáló gépek és szerszámok / ant PROFITOOLS Kft.

Dolgozott már ezzel az eszközzel? Írjon róla véleményt! A vélemények segítenek, hogy jobb szolgáltatásokat nyújthassunk Önnek.

Megjegyzés: HTML-kód használata nem engedélyezett!
    Rossz           Kitűnő
captcha
E-mail Facebook Instagram Linked In