antprofitools.hu/rems
Black-friday Rems

REMS Akku-Press ACC Li-Ion Akkumulátoros présgép + Akku-LED-Lámpa + akumulátor ingyen

  • Kedvezmény bejelentkezés vagy regisztráció után
  • Ingyenes szállítás 50 000 HUF Áfa nélkül felett
  • Garanciális és jótállás utáni szerviz
  • Szaktanácsadás
Tanácsra van szüksége? 06 70 417 6555

REMS Akku-Press ACC Li-Ion Akkumulátoros présgép + Akku-LED-Lámpa + akumulátor ingyen

REMS Power-Press ACC Li-Ion 
Univerzális, kézreálló elektromos szerszám, kényszer-vezérléssel, valamennyi járatos présfitting-rendszer préskötésének létrehozásához. Akku- és hálózati üzemmódra.

Rendszerelőny
Csak egyféle préspofa/présgyűrű minden REMS radiális préshez (kivéve: REMS Mini-Press ACC) és más gyártók megfelelő radiális préseihez. Az összes, *-al jelölt présfogónak van egy további csatlakozója (EP 1 223 008 sz. szabadalom, US 6,739,172 sz. szabadalom), és illeszthető a REMS Eco-Press kézi radiálpréshez is. Ezért egyszerűen és olcsón raktározható.

Préspofák/présgyűrűk minden szokványos  rendszerhez

Felépítés
Kompakt, kézreálló, könnyű. A meghajtógép, akkuval együtt csak 4,3 kg. Ezért mindenütt használható, fej fölött, szűk helyeken. Optimális súlyeloszlás az egykezes kezelés érdekében. Ergonómiai kialakítású ház, fogantyú-mélyedésekkel. Beépített LED-es munkahelyi lámpa a munkaterület megvilágítására. Forgatható présfogó- befogás. A présfogók/préspofák biztos rögzülése az automatikus reteszelés révén. Más gyártók megfelelő préspofa/présgyűrű is. Akkumulátoros, és hálózati üzemeleésre. Elektronikus töltési szint kontroll teljes lemerülés elleni védelemmel és töltöttségi szint mutatóval 2-színű LED-del.

Préselési folyamat érintőgombos üzemmódban, ACC-vel
A munkavégzési biztonság, a működési biztonság, és az üzemelési biztonság érdekében. Automatikus visszafutás, ha a préselési folyamat befejeződött. (kényszervezérlés).

Meghajtás
Nagy előtoló- és préselési erő a másodperceken belüli, kifogástalan préseléshez. Nagyteljesítményű, elektrohidraulikus hajtás, erőteljes akkumulátoros 14,4 V,  380 W leadott teljesítmény, bolygókerekes hajtóművel, excenteres dugattyús szivattyúval és kompakt nagyteljesítményű hidraulikus rendszerrel. Biztonsági érintőkapcsoló.

Feszültségellátás az akkumulátoros vagy hálózati üzemmódban
Li-Ion PLUS Technológia. Nagykapacitású Akku Li-Ion 18 V 3,2 Ah teljesítménynyel, a hosszú teljesítményért. Nagyteljesítmenyű és könnyű. Akku Li-Ion 14,4 V, 3,2 Ah kb. 330 Viega Profipress DN 15 préselés egy töltéssel. A mélykiütés és a túltöltés ellen beszerelt ellenörzö rendszerrel. A hömérséklet megfigyelése és ellenörzése a töltés ideje alatt. A működési hőmérséklet tartomány – 10-tól + 60 °C-ig. Memóriaefektus mentes az akkumulátor maximális teljesítményéért. Gyorstöltö a rövid töltésidö érdekében. Li-Ion akkumulátor. 230 V hálózati üzemeltetés Li-Ion 14,4 V akkumulátor helyett, tartozékként.

 

REMS csőmegmunkáló gépek és szerszámok / ant PROFITOOLS Kft.

Dolgozott már ezzel az eszközzel? Írjon róla véleményt! A vélemények segítenek, hogy jobb szolgáltatásokat nyújthassunk Önnek.

Megjegyzés: HTML-kód használata nem engedélyezett!
    Rossz           Kitűnő
captcha
E-mail Facebook Instagram Linked In