Ajánlja ügyfeleinek az átfogó duguláselhárító és csatornatisztító szolgáltatásait

Az eltömődött lefolyók a konyhákban, valamint fürdőszobákban gyakori gond az idősebb és az új lakásokban egyaránt. A tulajdonosok gyakran nem tudják az e fajta problémákat kezelni, és szakmai segítséget kérnek - a professzionális duguláselhárítók szolgáltatásait (spirálos tisztítás).

Az ügyfelek gyakran igényelnek ilyen szolgáltatásokat a víz-gáz-fűtés szerelőktől és a telepítőktől. A kompakt, erős lefolyótisztítók ideális irányt jelentenek vállalkozása bővítéséhez és az ügyfelei problémáinak megoldásához.

Az előnyök közé tartozik az alacsony befektetési költség, amely a tisztító minden alkatrészére vonatkozik.

A legkedveltebb tisztító 75 mm-es belső átmérőig

Tökéletes a kisebb átmérőjű csatornákhoz: A RIDGID K-45 nem terheli meg költségvetését, és gondoskodik az ügyfelek elégedettségéről, ami elkerülhetetlenül tükröződik az Ön profitjában.

A 8 és 10mm spirál könnyen megoldja a dugulást a lefolyócsövekben. Egyszerűen kicserélheti ezt a két spirált a cső átmérője és a dugulás jellege szerint. A 10 mm-es spirál különösen népszerű a különböző spirálvégek csatlakozásának lehetősége miatt, amelyekből számtalan van a piacon. Az már csak Önön múlik, hogy melyik válik az Ön kedvencévé.

A spirál a csőbe történő automatikus előtolásának szabadalmaztatott technológiája jelentősen leegyszerűsíti a tisztítóval végzett munkát. A hatékonyságot növeli, hogy változtatható a forgásirány, ami különösen akkor előnyös, ha a spirál beakad a dugulásba.

Az egyik legkedveltebb tisztítónkká teszi a széles választék: kiegészítőkből, spirálvégekből, spirálokból, melyek egy acélkofferben kaphatóak a géppel együtt.

A kézi tisztítóval megelégedne?

Ha gyakrabban találkozik a legkisebb átmérőkkel, 20–40 mm, akkor az ideális megoldás a kézi spirálos tisztító, fúró csatlakoztatásának lehetőségével.

A Powerspin egy közülük. A RIDGID márkához hasonlóan a szilárd testet szabadalmaztatott technológiák egészítik ki: 6,3 mm-es spirál automatikus előtolással.

RIDGID csatoratisztító
RIDGID K45 tisztító

Tisztítás K-45 géppel

RIDGID K45 tisztító
RIDGID csatornatisztítás

ant Profitools Kft.

Hivatalos forgalmazója vagyunk a RIDGID márkának Magyarországon. Vegye fel velünk a kapcsolatot a csatornatisztítók, vizsgáló kamerák, vagy a helymeghatározók terén és mi segítünk a megfelelő gép kiválasztásában.