Elektromos csővágó a tökéjig fejlesztve!

Melyik szerszámot tartják a víz-gáz-fűtés szerelők a TOP segédeszközöknek? Mely eszközök azok, melyek a javítják a minőséget és időt takarítanak meg? Azok a produktív szakemberek, akik sok munkával rendelkeznek és tisztességes munkát végeznek, leggyakrabban présgépekről, minőségi menetvágókról és elektromos csővágókról beszélnek. Megvizsgáljuk közelebbről, minek köszönhető a profi víz gaz futesszerelö elönyei  más szerelőkkel szemben.


RIDGID PC 116 Elektromos csővágó Kép. sz. 1 - Elektromos csővágó a tökéjig fejlesztve!

PC-116 Elektromos csővágó a RIDGID-től

Ez a jól hangolt precíziós vágó a görgős vágó elektromos változata, amely a vágókoronggal való anyagelválasztás elvén működik. Az ilyen típusú vágás biztosítja a merőleges vágást, valamint azt, hogy a cső széle optimálisan van előkészítve a préselésre, menetvágásra, forrasztásra, vagy hegesztésre. A forgácsmentes vágás ideális az illesztésekben, a falba épített csövek belsejében, mindemellett a munkaterületen keletkező nem kívánt szennyeződések elkerülésére. A csővágó könnyen hordozható, és kis műhelyben vagy gyártócsarnokban való összeszereléshez is használható.

A csövek anyagai és mérettartománya

A gép képes a műanyag csövektől egészen a rozsdamentes acélig vágni 12mm-től 116mm-ig. A falvastagság: max 3 mm (fém csövek); max. 6 mm (műanyag csövek).

Csövek anyagai és típusai

Konstrukció

Robusztus kialakítás, kiváló minőségű vágás, kompakt méretek, de egyben ötletes mechanizmus, mely egyszerre teszi kényelmesebbé és hatékonyabbá a munkát. Ez jellemző a Ridgid gépeire. A vágókorongot két támasztógörgő közé kell helyezni, melyek biztosítják, hogy a cső vágása után stabilan, az eredeti helyzetében maradjon a vágógépben a görgő. Nincs repülő sorja!


Működtetés

A cső forgását a vágás közben hengerek biztosítják. A hengerek elektromos meghajtása nagy előny, mivel így kevésbé kopik a vágókorong. Lábpedállal (lábkapcsoló) és a gépen található kapcsolóval egyaránt kezelheti a gépet.

Gyors méretváltoztatás

A csővágó gyors nyitásához és a cső rögzítéséhez tökéletes eszköz a gyorselőtoló. A vágókorong egyenletes előtolását és kellő nyomást biztosít a vörös markolat forgatása. Az előtoló és a gyorselőtoló a gép felső részén található. Ez lehetővé teszi, hogy kényelmesen vághasson bárhol az építkezésen, a műhelyben vagy a talajon anélkül, hogy asztalra vagy állványra kellene helyeznie a gépet

Vágókorong és a korong cseréje

A vágógéphez két vágókorong tartozik. Az egyik típus műanyag csövek darabolására használható, réz és többrétegű csövek vágására, míg a másik szénacél, vagy rozsdamentes acél csövek vágására. A vágókorong egyszerűen, gyorsan és minden további szerszám nélkül cserélhető. (Csapszeges rendszer)

Kompakt test és nagyszerű markolat a könnyű szállításhoz

A Ridgid PC-116 egy masszív és kompakt csővágó, viszonylag könnyű (14 kg). Az egész gép magassága az előtolás minimalizálása esetén kevesebb, mint 40 cm. Gyorsan behelyezhetó az autóba és nem is foglal sok helyet. A szilárd markolatnak köszönhetően könnyen hordozható.

RIDGID PC-116 Elektromos csővágó
Kép. sz. 5 - Kompakt test és egyszerű hordozhatóság
RIDGID PC-116 Elektromos csővágó
Kép. sz. 6 - Kompakt test és egyszerű hordozhatóság


Részletek és előnyök, amelyeket értékelni fog:

  • Mérőszalag a vágott csőnél található a könnyű méréshez és jelöléshez
  • Sorjázó, mint opcionális tartozék, oldalról a hengerre van erősítve, a vágott csövek tökéletes megmunkálásához.
  • Lábpedál garantálja a biztonságot ütközési helyzetekben és szabad kezet biztosít a munkához.
  • Szállítás közben értékelni fogja a tápkábel és a lábkapcsoló feltekeréséhez kialakított pontos helyet.

PC116 Lábpedál
Kép. sz. 2 - Lábpedál RIDGID PC116
Méret skála
Kép. sz. 3 - Méret skála RIDGID PC116
Kábelartó
Kép. sz. 4 - Kábelartó RIDGID PC116


A Ridgid PC-116 vágó minden tulajdonsága és konstrukciós eleme multifunkcionális, hatékony eszközzé teszi. Sokoldalúsága és kompaktsága miatt minden szerelőnek megfelelő. Egy hűséges társ az alkalmi vagy gyakori csővágásoknál.

Ár és valós érték

A Ridgid PC-116 fogyasztói ára két vágógörgővel 387 000 Ft áfa nélkül. A valódi érték pedig a megspórolt időben és a megkönnyített, precíz munkában rejlik. A munka termelékenysége köztudottan növekszik a jobb technológiáknak és a magasabb szakmai készségeknek köszönhetően.

Tehát milyen gyorsan térül meg Önnek a befektetése?

Erre maga is rá fog jönni kipróbálás után. Igényeljen tőlünk gépbemutatót, vagy kölcsönözze ki a csővágót egy kisebb időre, hogy megbizonyosodjon és megtapasztalja a gép előnyeit.

Felkeltette az érdeklődését a PC116 csővágó? Szeretne egy teljes szettet? Vagy kézi görgős csővágót keres? Vegye fel a kapcsolatot technikusainkkal, akik segítenek Önnek a megfelelő a gép kiválasztásában. Hívjon minket a  06 70 417 6555  telefonszámon, vagy írjon e-mailt az info@antprofitools.hu e-mail címre.

RIDGID PC-116 Elektromos csővágó Kép. sz. 7 - RIDGID Elektromos csővágó PC 116 (Hálózati 230V) • ÚJDONSÁG
RIDGID PC-116 Elektromos csővágóKép. sz. 8 - RIDGID Elektromos csővágó PC 116 Cu-Inox és műanyag (Hálózati 230V)
RIDGID PC-116 Elektromos csővágó

Kép. sz. 9 - Minden egy csomagban: Elektromos csővágó, lábpedál, állvány, sorjázó
ant Profitools Kft. Prosszionális szerszámok és gépek

Elérhetőségek

Hivatalos viszonteladó ant Profitools Kft. - Vegye fel velünk a kapcsolatot és mi segítünk a megfelelő gép kiválasztásában

ant Profitools Kft.
Prosszionális szerszámok és gépek


Gát utca 21, 1095 Budapest Magyarország
06 70 417 6555
info@antprofitools.hu