HOGYAN VÁGJUNK ROZSDAMENTES ACÉLCSÖVEKET PONTOSAN, GYORSAN, TISZ

HOGYAN VÁGJUNK ROZSDAMENTES ACÉLCSÖVEKET PONTOSAN, GYORSAN, TISZTÁN, SORJA NÉLKÜL?


Tudja, miért előnyösebb az orbitális vágó a rozsdamentes acélcsövekhez, vagy milyen előnyei vannak az orbitális csővágásnak? Itt található legalább 8 ok arra, miért válasszon orbitális vágót.

MIÉRT RÉSZESÍTIK ELŐNYBEN A VÁLLALATOK A CSÖVEK ORBITÁLIS VÁGÁSÁT?

Orbitális vágógép használata:

• tökéletes egyenes vágás a cső károsítása nélkül;
• tiszta, sorjamentes vágás;
• pontos merőleges vágás;
• gyors csővágás/darabolás, gyors vágás kb. 30 másodperc alatt;
• nagy mennyiségű cső hatékony vágása - megismételhető csővágás hibák nélkül, hibátlan csővágás;
• takarítson meg időt és költségeket a gyors képzéssel - a gép egyszerű kezelése;
• csövek gyors és hatékony előkészítése az orbitális hegesztésre;
• befektetés legalább 15 évre;
• a befektetés megtérülése egy éven belül;
• megnövelt termelékenység.

MEGGYŐZÖTT FELHASZNÁLÓK AZ ORBITÁLIS VÁGÁS ELŐNYEIVEL KAPCSOLATBAN

Azok a vásárlók, akik a rozsdamentes acélcsövek vágására orbitális vágókat választottak, tisztában vannak az orbitális vágási eljárás előnyeivel. Az iparág többi része számára azonban a pontos, nagy mennyiségű csővágás ismétlődő probléma. Vegyünk például egy európai rendeletet, amely meghatározza az élelmiszeripar adminisztratív keretét (CE 1935/2004). Ez a rendelet meghatározza a felhasznált anyag típusát (304-es vagy 316-os típusú rozsdamentes acél), amely közvetlenül érintkezik a feldolgozott élelmiszerekkel. Könnyen érthető a vállalatok által az orbitális csővágásra vonatkozó döntés. Számukra alapvető fontosságú a magas szintű termelékenység, a munkahelyi biztonság és a könnyű kezelhetőség. Megkérdeztük ügyfeleinket: “Megfelel-e az orbitális vágás az Ön igényeinek?” A válaszok pozitívak voltak.

Az orbitális vágóberendezésbe fektetett beruházás egy éven belül megtérül, különösen mivel az orbitális vágógépek növelik a termelékenységet és lehetővé teszik a jobb eredmények elérését.

MIÉRT JÓ VÁLASZTÁS AZ ORBITÁLIS VÁGÓ?

A globalizáció világában a szabályok folyamatosan változnak. Ha rozsdamentes acélcsövekkel dolgozik, amelyek falvastagsága 3 mm alatti, és tökéletes és egyenletes hegesztésre van szükség, az orbitális vágó egyértelmű választás. Az orbitális vágó előnyei különbözőek. Az ipari vállalat piaci pozíciójának szükségessége, hogy tökéletes csővágást kapjon sorja és veszteség nélkül, könnyen kezelhető géppel biztonságos körülmények között.

Ha úgy dönt, hogy orbitális gépeket választ egy megbízható társaságtól, amelyet világszerte elismernek szakterülete és szaktudása alapján, akkor biztos lehet a megbízhatóság és hitelesség kérdésében.

Az orbitális vágó kiválasztása közvetlen hatással van a csövek hegesztésre való előkészítésére. Fontos a csövek rögzítésének módja a csővágási folyamat során. A koncentrikus többszörös szorítás több rozsdamentes acél pofával a szükséges csőátmérőnek megfelelően fontos feltétele a tökéletes eredmény elérésének, a cső deformációja és szennyeződése nélkül, valamint sorja nélkül.

Az ügyfél igényeitől függően az orbitális csővágó gépet nemcsak rozsdamentes acélcsövek rögzítéséhez és vágásához lehet használni, hanem a keretet orbitális sarokcsiszoláshoz és orbitális hegesztéshez is lehet használni.

Ezek jó okok arra, hogy specializált gyártótól válasszon orbitális vágót és hegesztőt. Ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, és közösen kiválasztjuk a legjobb megoldást a projektjéhez.

Zoltán Keszegh – 06 70 417 6555 – zoltan.keszegh@antprofitools.hu

orbitalne rezanie
orbitalne rezanie velky priemer