Miért kedvelik a szerelők az egyedülálló RIDGID csőfogókat?

A csőfogó a szerelő alapvető eszköze. Teljesítenie kell a szerelők magas elvárásait a munkavégzés kényelmét, valamint a pofák szorítószilárdságát, továbbá a magas igénybevételt a test ellenállását tekintve. A menetek lazításakor vagy meghúzásakor végzett biztonságos munkát és minőséget kell bebiztosítania a Ridgid csőfogóknak. Pontosan ez az, amiért a RIDGID csőfogók verhetetlenek. Minden csőfogó testére örökélet garanciát vállalunk. Ha még nem volt alkalma megtapasztalni e legendás eszközök előnyeit, olvassa el, mi tette őket piacvezetővé világszerte a vízvezeték-szerelés terén.

A RIDGID a termékei minőségére, strapabírósságára és tartósságára támaszkodik. Mintapélda erre az egyedülálló szabadalommal ellátott csőfogók, melyek immár 100 éve felülmúlhatatlanok. 1920-ban a vállalat elfogadta Daniel C. Stillson tervét és létrehozott egy csőfogót, amely több tulajdonságánák is köszönhetően forradalmasította a vízvezeték-szerelést.

Mi a sikere a RIDGID csőfogóknak? Nagy teherbírású, nagy szilárdságú és praktikus eszközök. A fogó teste csupán három, egymással lazán rögzített mozgó részből áll. Robusztussága és felépítése lehetővé teszi, hogy hihetetlen erőt adjunk le a csőfogón keresztül. Speciálisan edzett pofák , a fogak sajátos szögével párhuzamosan helyezkednek el. A cső felületét kímélve, viszont szilárdan megfogják, csúszás nélkül.

RIDGID csőfogók manapság?  A csőfogók teste még mai napig sem változott, és három részből áll.

  • A fogó teste,
  • Horogpofa,
  • Recézett állítható anya,
Az első rész a csőfogó edzett teste. A fogó többszöri edzése erős és rugalmas testet hoz létre, amelyet szinte lehetetlen meghajlítani, vagy eltörni. Ez nagy előnyt jelent a legtöbb csőfogóval szemben. A kampópofát a jól működtetett recézett anyának köszönhetően a csőfogó testéhez rögzítik. Az anyához való rögzítéshez szükséges nagyméretű öntisztító menetek mellett talál egy méretskálát is a pofán, amelynek köszönhetően tudja kinyitni a fogót. 

A csőfogó alapjellemzői rövid leírásban:

A csőfogók történelme
Ridgid csőfogók

A RIDGID csőfogóknak számos egyéb praktikus tulajdonsága van, amelyek kényelmessé teszik munkáját. A fő előnyök közé tartozik a cső automatikus befogásának mechanizmusa. Csak annyit kell tennie, hogy a csőfogót a csőhöz rögzíti, és finoman elfordítja az anyát. Ezáltal a csőfogó szilárdan, használatra készen marad.

Mindez köszönhető a párhuzamos pofáknak és fogaknak köszönhetően. A fogak dupla edzett ötvözött acélból készülnek. Az ötvözet azt jelenti, hogy a gyártás során más alacsony szén-dioxid-tartalmú fémeket adtak hozzá a mehanikai tulajdonságok javítása érdekében. A fogak ideális szöget zárnak be, ennek köszönhetően a RIDGID csőfogók erős tapadást érnek el és csúszás nélkül hatalmas erő kifejtését teszik lehetővé. A tapadás szilárdságának és erejének bemutatását itt láthatja:

csőfo RIDGID
csőfogó
csőfogó

Verhetetlen csőfogó, amelyet a fiai és unokái is értékelni fognak. Rendkívüli tulajdonságai miatt a RIDGID egy életre szóló garanciát vállal. A csőfogók javíthatók, és a fogó minden alkatrésze rögzíthető. A csőfogók típusai alkalmasak a különféle szűk helyeken való munkavégzéshez, valamint nagy terhelésre. Ez az oka annak, hogy munkája során megbízhat a RIDGID csőfogók minőségében és kényelmében.

fulltimewarranty


Kimagasló csőfogók széles választékát találja a csőfogók, fogók és kulcsok kategóriájában. Csőfogók, fogók, csavarkulcsok.