antprofitools.hu/rems
mimoriadna akcia rems

REMS CamScope S Csővizsgáló kamera

230 100 Ft -tól ÁFA nélkül

  • Kedvezmény bejelentkezés vagy regisztráció után
  • Ingyenes szállítás 50 000 HUF Áfa nélkül felett
  • Garanciális és jótállás utáni szerviz
  • Szaktanácsadás
Tanácsra van szüksége? 06 70 417 6555

REMS CamScope S Csővizsgáló kamera

REMS CamScope S
Mobilis kézre álló kamera-endoszkóp kábelnélküli technikával a költségkímélő vizsgálat és károk elemzése a nehezen hozzárférhetö helyeken mint az üregek, csatornák, csövek. A képek és videófelvételek a MicroSD-Kartyán helet rögzíteni a REMS CamScope hangfelvétellel egyetemben. Akkumulátoros és hálózati müködtetéssel is.

Konstrukció
Szuperkönnyü, kézre álló. Kéziszerszám kamera kábelkészlettel, csak 0,3-öl 0,5 kg- ig. Bárhol használható, szabadon a kézben, fej felett, a különlegesen szük helyeken is. Stabil müanyag burkolattal, ütésálló, ergonómialilag kialakított pisz- toly formájú fogantyúval. Ki-/be-kapcsolóval, reguláló kerékkel a LED kamerafej világításának a folyamatos állításáért. Power-LED jelzi a müködési állapotot. Praktikus, cserélhetö tartó, az elemekre, 4 általános 1,5 V, AA, LR6- os elem. Különbözö kamera kábel csomagok is felhasználhatóak. Csavarható kábelcsat- lakozás a tolókábel meghosszabbításához, szerszám nélkül. Stabil kofferben, a kamera szetthez 16-1/9-1/4,5-1, hosszabbítókábel, ellenözrö egység, tápegy- ség, kiegészítök.

Ellenörö egység TFT-LCD- színes kijelzövel
Az ellenörzö egység színes kijelzövel 3,5" a legmondernebb technológiával TFT. LCD a kiváló képekért és videófelvételekért, 88 mm képátmérö, 320 × 240 Pixel, elválasztható, cserélhető a jelátvitel és a vezeték nélküli technológia,  vagy a biztosítottottan kapcsokkal rácsatlakozik a kéziszerszámra így közvetlen jelát- vitel. Különlegessen könnyen kezelhetö REMS CamScope csak 0,14 kg, REMS CamScope S csak 0,24 kg. Stabil müanyag burkolattal, védve a vízcseppektöl, REMS CamScope S gumis védelemmel az ütödések ellen. Legkisebb méretei: REMS CamScope 102 × 71 × 25 mm, CamScope S 105 × 92 × 42 mm. MicroSD rugós mechanizmussal. A képeket és a videófelvételeket el lehet menteni a MicroSD memória kártyán, az ellenörzés dokumentációját. REMS CamScope S hang- felvétellel a videófelvétel egyszerübb kommentálásáért a felvétel folyamatakor. A felvétel dátumát és idöpontját a választás alapján el lehet menteni a felvételhez. Azonnali lejátszás vagy a MicroSD kártyáról való átmentés más lejátszóra, mint pl. PC vagy notebook. USB az egyenes csatlakozáshoz a PC-hez és a notebook- hoz. Video kimenet csatlakozó PAL / NTSC csatlakoztatására egy külsőmonitort. Csatlakozás a tápegység / töltő Li-Ion 100 – 240 V.

Akkumulátor- és hálózati müködtetés
Li-Ion Technológia. Az ellenörö egység integrált akkumulátorral Li-Ion 3,7 V, 1,2 Ah. agyteljesítményü, könnyü. Nagy energiatartalommal kb. 2 órás folyamatos használatra. Tápfeszültség 100 – 240 V, 50 – 60 Hz, 9 W, hálózati használatra akkumulátor helyett beépített elektronikus töltő, Li-Ion. Memoriaefektus mentes  az akkumulátor maximális teljesítményéért.

Cserélhetö kamera szettek Color kábellel
A Color kamera kábelszett, színes kamerából Ø 4,5 mm, Ø 9 mm vagy Ø 16 mm, CMOS-Sensor ral a fehér LED fény tompításához, az optimális képbeállításhoz, védve van az ideiglenes vízbeni elmerüléstöl (IP 67). A Color kábel szett 16-1 és 9-1 -val 1 m-es formázható tolókábellel, és felszerelhetö tükörrel, ideális a nehe- zen hozzáférhetö helyek felderítésére, mint pl. szagelszívók, furatok. Hajlítható hosszabbítókábelt 900 mm, egészen 4,5 méterig meg lehet hosszabbítani, mint tartozék. A Color kábel szett 16-1, 90°, 90°-os szögben elfordítható színes kamera Ø 16 mm, 640 × 480 pixel, 1 m alakítható tolókábel, mint tartozék.

REMS csőmegmunkáló gépek és szerszámok / ant PROFITOOLS Kft.

Dolgozott már ezzel az eszközzel? Írjon róla véleményt! A vélemények segítenek, hogy jobb szolgáltatásokat nyújthassunk Önnek.

Megjegyzés: HTML-kód használata nem engedélyezett!
    Rossz           Kitűnő
captcha