antprofitools.hu/rems
mimoriadna akcia rems

REMS Krokodil 180 falhornyoló + 2 vágókorong INGYEN

380 730 Ft -tól ÁFA nélkül

  • Kedvezmény bejelentkezés vagy regisztráció után
  • Ingyenes szállítás 50 000 HUF Áfa nélkül felett
  • Garanciális és jótállás utáni szerviz
  • Szaktanácsadás
Tanácsra van szüksége? 06 70 417 6555

REMS Krokodil 180 falhornyoló + 2 vágókorong INGYEN

REMS  Krokodil 180 Gyémánt horonyoló és darabológép + 2drb vágó korong
Kompakt, kézre álló elektromos szerszám a száraz horonyoláshoz és daraboláshoz, mint pl. beton, vasbeton, falazat minden fajta természertes közet, stb. A kereskedelembe és az iparba.

Univerzális alkalmazás
Univerzális meghajtógép, száraz horonyolás és vágás. Ideális segítség a csövek fektetésekor és az elektromos vezetékek bevezetése esetében, a füttési és a szanitér, klíma és fűttéstechnika beszerelésekor.

Felépítés
REMS Krokodil 180 SR: Kompakt kézre álló csak 7,2 kg. Robusztus, megfelelö az építkezésekre. Egyszerü, gyors munka, mint pl. 500 es és 63 mm széles horonyolás falazatba csak 34 mp. Teljes felületen felfekvő tartólemez a teljes vágási/bontási folyamat során a gyémánt bontótárcsák vezetett bemerítéséhez, a pormentes, biztos munkavégzéshez, valamint a könnyű és egyenletes előto- láshoz. A gyakorlatnak megfelelő kapcsolófogantyú háromszoros erőáttételű emelőhatással a könnyű bemerítés és hatékony előtolás érdekében. Kihajtható

tartófogantyú az optimális munkahelyzethez és az ergonomikus munkavégzéshez. Reteszelhető hajtótengely az univerzális gyémánt darabolótárcsa egyszerű cseréjéhez. Folyamatosan beállítható mélységszint. Beépített torokkal, melyet

a porelszívó beredezéshez lehet kapcsolni.

Meghajtás
REMS Krokodil 180 SR Robusztus nagyteljesítményü univerzális motor 2000 W. Terhelés ill a hajtótengely sebessége üresmenet esetében 5000 min- . Túlmelege- dés eleni védelem a hőmérséklet szabályozása, PTC motor ellenállással (Positive Temperature Coefficient). Robusztus karbartantást, biztonsági nyomókapcsoló visszakapcsolás elleni zárral. Újraindítás védelem áramszünet esetében.

Speed-Regulation (gyorsaság csökkentés)
A rendszer tacho fordulatszám vezérlő elektronikát hazsnálnak (REMS Krokodil 180 SR) a tordulatszám állandó még a terhelés alatt is. Előny: A horonyolás és vágási sebesség (a terhelés alatt is magas fordulatszám ) a teljes munkafolyamat alatt egyenletes marad a nagy teljesítmény érdekében.

Multifunkciós elektronika
Multifunkciós elektronika induló áramkorlátozással a zökkenésmentesebb indulás és a gyémánt vágókorongok könnyeb elmerülésének érdekében, automatikus fordulatszámkorlátozás, a zajt is csökkenti, a motor túlterhelése ellni védelmében biztonsági kapcsolóval.

Univerzális gyémánt darabolókorongok
Univerzálisan bevethetö az egyenes lineális vágásért és horonyolásért. Speciá- lisan kifejlesztett nagyon minöséges szegmensek magas gyémántartalommal speciális kötéssel a kiváló teljesítmény darabolás/ horonyolás és a különlegesen hosszú élettartam érdekében. Választani lehet a REMS Univerzális gyémánt Eco vágókorong-, a a REMS Univerzális gyémánt LS turbo vézerrel hegesztett, a magas hömérsékleteknek ellenálló vágókorongok közül a gyos vágásokért a kény alapanyagokba is, vagy a REMS Univerzális gyémánt vágókorong LS H-P, High-Performance, lézerrel hegesztett, a magas hömérsékleteknek ellenálló, a különlegesen kemény alapanyagokhoz, hosszú élettartam, (235. Oldal). Fém alaptest az EN 13236 elöírás szerint. Átmérö: Ø 22, 23 mm.

REMS csőmegmunkáló gépek és szerszámok / ant PROFITOOLS Kft.

Dolgozott már ezzel az eszközzel? Írjon róla véleményt! A vélemények segítenek, hogy jobb szolgáltatásokat nyújthassunk Önnek.

Megjegyzés: HTML-kód használata nem engedélyezett!
    Rossz           Kitűnő
captcha