antprofitools.hu/rems
mimoriadna akcia rems

REMS Pull M Szett Porszívó - Por osztály M

314 130 Ft -tól ÁFA nélkül

  • Kedvezmény bejelentkezés vagy regisztráció után
  • Ingyenes szállítás 50 000 HUF Áfa nélkül felett
  • Garanciális és jótállás utáni szerviz
  • Szaktanácsadás
Tanácsra van szüksége? 06 70 417 6555

REMS Pull M Szett Porszívó - Por osztály M

REMS Pull M Set
Nagyteljesítményü, elektromos száraz és nedves porszívó automatikus szürötisztítóval. Ipari felhaszná- lásra az iparban és a kézmüves mühelyekben. 
Porosztály  az  EN 60335-2-69 szerint M
expozíciós határértéke/ a  munkahely  határértéke > 0,1 mg/m3
Átengedö   képesség ≤ 0,1 %

Univerzális alkalmazás
Nagyteljesítményü, kézreálló, száraz és nedves porelszíváshoz. A porok felszí- vására, a szennye- zödések és a folyadékok eltávolítására. Tökéletesen megfelel a a horonyolás, darabolás, magfúrás közben keletkezett L vagy M osztályú EN 60335-2-69 porok elszívására.

Felépítés
Kompakt, kézre álló szerkezet. REMS Pull L csak 12,5 kg, REMS Pull M csak 12,7 kg. Könnyü és könnyen vezethetö a begumizott vezetö kerekeinek köszönhe- töen, megállítható a gurulást gátló kapoccsal. Nagy hengerűrtartalmú tartállyal 35 l, töltehtő folyadék 19 l. 2 meghajtó kerékkel, vezetö hengerrel, zárható vezér- léssel. 7,5 m-es vezetékkel. 1 db papír szűrőzsákkal, 1 db lapos összerakható papír szűrővel. Elszívócső 2,5 m, elszívócső hosszabbító 2,5 m, fogantyú, 2 db elszívócső 0,5 m. Kiterjesztés a felületek száraz és vízes tisztíttására 300 mm-s hengerek, kefékkel ellátott szalagok, gumis törlő szalagok. Réstisztíttó. Adaptér a csövek/elektromos szerszámokhoz. Beépített tartók az elszívó csövekhez és tartozékokhoz. Nagy munkateljesítmény a 7,5 m -es vezetékének köszönhetöen. Praktikus fogantyúkkal a könnyü áthelyezhetés érdekében.

REMS Pull M megfelelö az egészséget károsító M osztályú porok elszívásához az EN 60335-2-69 norma alapján, elektronikus levegötérfogat figyelövel, kapcso- lóval az elterö átméröjü szívócsövekhez (21, 27, 35 mm), kapcsolótorokkal az elszívócsövekhez.

Folyamatos automatikus szürö tisztítóval
A REMS Pull L und REMS Pull M innovatís és szabadalmazott, automatikus szürötisztítóval, megakadályozza a szüröberendezésben a por lerakósását, kü- lönlegesen hatékony a finom porok esetében. A lapos redös szürö automatikusan minden 15 mp, irányított, erös levegö nyomással tisztítt. A szívóerö a tisztítás közben is erös marad. Szabadalmazott lapos redös szürörendszer.

Meghajtás
Robusztus nagyteljesítményü Bypass-Motor, 1200 W, nagyfeljetísmeényü turbiná- val. Nagy szívóerö, folyamatosan beállítható egészen ≤ 61 I/s levegö mennyiségig, az felszívandó anyaghoz igazítva.

Kikapcsoló automatika
Töltésszintjelzés, az eltelés esetében automatikusan kikapcsol, amint az elektro- mos szintméröket eléri a vezetö folyadék.

Ki-/bekapcsoló elektronika
A porszívóban beépített kapcsolóallzat 2200 W, elektronikus ki-/bekapcsoló auto- matikával. A ki-/bekapcsolás esetében automatikusan bekapcsol ill. kikapcsol a szívórendszer. A kényelmes munka érdekében.

Anistatikus rendszer (REMS Pull M)
A statikus feltöltődést az elektromosan vezető fém szívócső, az elektromosan vezető E fogantyú, az elektromosan vezető E szívótömlő, az elektromosan vezető E szívótömlő-hosszabbító, és az elektromosan vezető szívócsonk vezeti le az elszívó földelt felső részére.

EN 60335-2-69 szerinti porszívás
A minerális építöanyagok felhasználásakor, mint p. beron, vasbeton, falazat, esztrich nagy mennyiségben tartalmaznak kvarcport, mely egészséget veszélyeztetö mine- rális por (finom kvarcpor). A finom kvarcpor belélegzése károsítja az egészséget. Az EN 60335-2-69 norma szerint az egészséget károsító por expozíciós értéke/ a munketerület expozíciós értéke > 0,1 mg/m³ esetében az elöírás szerint legalább egy ipari M osztályú porszívót kell használni. Ügyeljen a nemzeti elöírásokra.

REMS csőmegmunkáló gépek és szerszámok / ant PROFITOOLS Kft.

Dolgozott már ezzel az eszközzel? Írjon róla véleményt! A vélemények segítenek, hogy jobb szolgáltatásokat nyújthassunk Önnek.

Megjegyzés: HTML-kód használata nem engedélyezett!
    Rossz           Kitűnő
captcha