antprofitools.hu/rems
mimoriadna akcia rems

REMS Mini présfogók H

55 500 Ft -tól ÁFA nélkül

  • Kedvezmény bejelentkezés vagy regisztráció után
  • Ingyenes szállítás 50 000 HUF Áfa nélkül felett
  • Garanciális és jótállás utáni szerviz
  • Szaktanácsadás
Tanácsra van szüksége? 06 70 417 6555

REMS Mini présfogók H

REMS Mini présfogók/REMS présgyűrűre
Kompakt kialakítás és könnyű REMS Présfogók Mini különleges elren- dezése a terminál krimpelő szerszám Különlegesen kompakt felépítés és nagyon könnyű REMS Mini présfogók, a speciálisan elhelyezett kap- csolójának köszönhetően (Szabadalom EP 1 952 948). A préspofákba mélyedés került, a két befogópofa biztonságosabb összekapcsolódásá- hoz, hogy a préselés közben ne csúszhasson szét a kötés (Szabadalom EP 2 347 862)
Erősen terhelhető préspofák/présgyűrűk kovácsolt és különösen edzett speciális acélból. A REMS préspofák/présgyűrűk nyomófelületei rend- szerspecifikusak, és megfelelnek a mindenkori préskötésű rendszerek nyomófelületeinek. Ez a rendszerek közti problémamentes megfelelést és biztos kötést biztosít. A préspofák/présgyűrűk présbetétei CNC-feldol- gozóközpontokban kialakított, magas precizitású és gépileg tökéletesen lekerekített présfelületekkel rendelkeznek. A gyártási pontatlanságok ezáltal lényegesen kisebbek, mint a csupán öntési eljárással készült préskontúroknál.
Meghajtás REMS Mini-Press ACC által. Olvassa el és tartsa be a gyártó utasítását/ és a rendszer szállítók utasításait.
Válassza ki saját maga a Mini préspofákat/ présgyűrűket!
Keresse ki a kívánt préskötésű rendszert az oldalsó táblázatból, majd válassza ki a szükséges préspofákat/présgyűrűket. Ügyeljen rá, hogy a gázszerelési préskötésű rendszerekhez csak a táblázatban sárga háttérrel megjelölt Mini préspofák/présgyűrűk használhatók.
Visszakövethetőség az EN 1775:2007 szabvány szerint
Minden F, M, V, SA, B, RN és UP préselési kontúrú REMS Mini présfogó préselési kontúrjába specifikus jelölés került beillesztésre, amely a préselési folyamatot követően maradandó lenyomatot hagy közvetlenül a préselt fittingen. Ez a felhasználó számára lehetővé teszi, hogy még a préselési folyamatot követően is ellenőrizze, hogy a megfelelő présfogót használta-e a préskötés létrehozásakor. Ezzel a visszakövethetőséggel a REMS teljesíti az EN 1775:2007 európai szabvány ajánlásait gáz présfitting rendszerek létesítése esetére.

REMS csőmegmunkáló gépek és szerszámok / ant PROFITOOLS Kft.

Dolgozott már ezzel az eszközzel? Írjon róla véleményt! A vélemények segítenek, hogy jobb szolgáltatásokat nyújthassunk Önnek.

Megjegyzés: HTML-kód használata nem engedélyezett!
    Rossz           Kitűnő
captcha