antprofitools.hu/rems
REMS akcia

REMS Ax-Press HK Meghajtógép

  • Kedvezmény bejelentkezés vagy regisztráció után
  • Ingyenes szállítás 50 000 HUF Áfa nélkül felett
  • Garanciális és jótállás utáni szerviz
  • Szaktanácsadás
Tanácsra van szüksége? 06 70 417 6555

REMS Ax-Press HK Meghajtógép

REMS Ax-Press HK Meghajtógép

Egykezes axiálprés, nyomóhüvelyes kapcsolatok készítésére.

 

Rendszerelőny

Csak egy fajta présfej van a REMS Ax-Press HK-hoz, a REMS Ax-Press H-hoz, a REMS Ax-Press 25-höz és a REMS Ax-Press 25 L-höz. Ezért a raktáron tartás egyszerű és olcsó.

 

Présfejek

A REMS présfejek teljes választéka minden szokványos sprésfitting-rendszer- hez. Választható REMS présfejek rugós reteszeléssel a kereskedelemben szokásos présbetétek befogására. Nagy teherbírású présfejek kovácsolt és különlegesen edzett speciális acélból. A REMS présfejek rendszer specifikusak, és megfelelnek a mindenkori nyomóhüvelyes rendszerek követelményeinek. Ezáltal a préselés kifogástalanul rendszerkonform, és biztonságos.

 

Felépítés

Kompakt, az építkezési helyszínnek megfelelő. Kézreálló, és könnyű. REMS Ax-Press HK meghajtó berendezés, csak 1,1 kg. REMS Ax-Press H meghajtó berendezés, csak 1,4 kg. Ezért mindenütt használható, kézi vezetésű, fej fölött, szűk helyeken is. Gyors előtolás és gyors visszafutás az egyszerű, gyors mun-

kavégzés érdekében. 66 mm löket. A présfejek és a présbetétek gyorsan cserél- hetők, szerszám nélkül. Szabadon választható présfej-helyzet (Szabadalom

ES 2 273 563, Szabadalom FR 05 03513, Szabadalom DE bejelentve) présfit- tingek préselésére, választható présfejhelyzettel ≤ 161 mm fogattávolságig egy munkafolyamatban és kettős préseléshez. A présfejek és a présbetétek szerszám nélkül, gyorsan cserélhetők. A rugós reteszelés következtében a présfejek és a présbetétek biztonságos felfekvésűek.

REMS csőmegmunkáló gépek és szerszámok / ant PROFITOOLS Kft.

Dolgozott már ezzel az eszközzel? Írjon róla véleményt! A vélemények segítenek, hogy jobb szolgáltatásokat nyújthassunk Önnek.

Megjegyzés: HTML-kód használata nem engedélyezett!
    Rossz           Kitűnő
captcha
E-mail Facebook Instagram Linked In