antprofitools.hu/rems
REMS akcia

REMS CamSys S-Color 30 H

  • Kedvezmény bejelentkezés vagy regisztráció után
  • Ingyenes szállítás 50 000 HUF Áfa nélkül felett
  • Garanciális és jótállás utáni szerviz
  • Szaktanácsadás
Tanácsra van szüksége? 06 70 417 6555

REMS CamSys S-Color 30 H

REMS CamSys
Szuper könnyű, praktikus kamera ellenőrzési rendszer az olcsó vizsgálathoz és a károk elemzéséhez a csövek, vezetékek, kémények és egyéb üregek átvizsgálásához. Elektronikus méter számlálóval. Szintén a vizsgálatok utáni csőtisztítás és az új létesítmények üzembe helye- zése vagy a javításako is használható. Dokumentáció a képek és a videók SD kártyán. Az akkumulátor és hálózati működés.

Rendszer elöny
Csak egy vezérlő egység TFT-LCD színes kijelző csatlakoztatására a különböző kamera kábelekhez az eltérö elvárásoknak. Ez a költséghatékony frissítési lehetőség.

Konstrukció
Szuperkönnyű és kézreálló. Bárhol használható a különlegesen szük helyeken is. Meghajtó egység 2 m-es kapcsolókábellel kábelszettel, eltávolítható a kamera kábel szett könnyebb tisztítása érdekében. Különböző kamera kábel szett. Csavaros csat- lakozás szerszám nélkül cserélhetö a kamera kábel készlet, és a vezérlő egység. A vezérlő egység stabil kofferban, tápegység / töltő és kiegészítők.
 
Ellenörzö egység TFT-LCD-színes kijelzövel
Az ellenörzö egység színes kijelzövel 3,5" a legmondernebb technológiával TFT. LCD a kiváló képekért és videófelvételekért, 88 mm képátmérö, 320 × 240 Pixel, elválasztható, cserélhető a jelátvitel és a vezeték nélküli technológia, vagy a biztosítottottan kapcsokkal rácsatlakozik a kéziszerszámra így közvetlen jelátvitel. Különlegessen könnyen kezelhetö REMS CamSys csak 0,14 kg, REMS CamSys S csak 0,24 kg. Stabil müanyag burkolattal, védve a vízcseppektöl, REMS CamSys S gumis  védelemmel  az  ütödések  ellen.  Legkisebb  méretei:  REMS  CamSys 102 × 71 × 25 mm, CamSys S 105 × 92 × 42 mm. MicroSD rugós mechanizmussal. A képeket és a videófelvételeket el lehet menteni a MicroSD memória kártyán az ellenörzés dokumentációját. REMS CamSys S hangfelvétellel a videófelvétel egyszerübb kommentálásáért a felvétel folyamatakor. A felvétel dátumát és idö- pontját a választás alapján el lehet menteni a felvételhez. Azonnali lejátszás vagy a MicroSD kártyáról való átmentés más lejátszóra, mint pl. PC vagy notebook.
USB az egyenes csatlakozáshoz a PC-hez és a notebookhoz. Video kimenet csatlakozó PAL / NTSC csatlakoztatására egy külsőmonitort. Csatlakozás a tápegység / töltő Li-Ion 100 – 240 V.
 
Akkumulátor- és hálózati müködtetés
Li-Ion Technológia. Az ellenörö egység integrált akkumulátorral Li-Ion 3,7 V, 1,2 Ah. agyteljesítményü, könnyü. Nagy energiatartalommal kb. 2 órás folyamatos használatra. Feszültség adaptér/töltő 100 – 240 V, 50 – 60 Hz, 10 W, csatlakozó és USB kábel segítségével a feszültség tápegység / töltő, laptop, vagy más feszült- ség adapter. Memoriaefektus mentes az akkumulátor maximális teljesítményéért.

Speciális nagy felbontású színes kamera
Speciális nagy felbontású színes kamera Ø 25 mm CMOS képérzékelövel és 8 ultrafényes, fehér világítódiódával (LED’s), állítható fényizntezitással akár 1700 mcd a koncentrált fény szöggel a brilliáns egyenletesen megvilágított képekért. Nagyon alacsony fény fogyasztás, nagyon magas fényérzékenység (0,1 lux). Fixfokus élesítés, speciális objektívvel 90°-széles látószög, a legapróbb részleket felismeréséhez.

Cserélhetö kamera kábel szettek
A kamera kábel szett S-Color, amely speciális színes kamerafejböl, választható akár 30 m tolókábel Ø 5,4 mm, rugalmas, Ø 50 és 150 mm, kábelkosárral, méter számlálóval, 20 m tolókábel Ø 4,5 mm, nagyon rugalmas, a kis átmérőjű csö- vekhez. Ø (40), kábelkosárban, kapcsolóval a meghajtóegységhez. 50-150 mm, vagy 10 m tolókábel Ø 4,5 mm hosszúságú, nagyon rugalmas a kis átmérőjű csövek és keskenyebb cső könyök Ø (40) 50-150 mm, kábel hordozó, kapcsolóval a meghajtó egységhez. Különlegesen kicsi, lekerekített kamerafej Ø 25 mm, vízálló egészen 20 m-ig (0,2 MPa/2 bar/29 psi) a tolókábel felé fokozatosan szükül, a kábel rendkívül rugalmas, könnyü elötolás több csöhajlaton keresztül is. A kamerafej biztos, gyorsan cserélehtö védöburkolattal, mely nagyon kemény poliakril termé- szetes minerális üvegböl készült, a tolókábel hibrid technológiával, üvegszálas maggal, müanyag bevonattal a hosszab élettartamért. Robusztus, könnyen tisz- títható kábel kosárral. Hordozható, forgatható kosá rígy gombolyítható a kábel, elektromos méterszámlálóval.

Vezetö test
Különféle vezetö testek, a nagyobb méretü csövekhez, arrotálható kamera fejjel, mint tartozék.

 

REMS csőmegmunkáló gépek és szerszámok / ant PROFITOOLS Kft.

Dolgozott már ezzel az eszközzel? Írjon róla véleményt! A vélemények segítenek, hogy jobb szolgáltatásokat nyújthassunk Önnek.

Megjegyzés: HTML-kód használata nem engedélyezett!
    Rossz           Kitűnő
captcha
E-mail Facebook Instagram Linked In