antprofitools.hu/rems


REMS akcia

REMS Cat ANC VE orrfűrész

  • Kedvezmény bejelentkezés vagy regisztráció után
  • Ingyenes szállítás 50 000 HUF Áfa nélkül felett
  • Garanciális és jótállás utáni szerviz
  • Szaktanácsadás
Tanácsra van szüksége? 06 70 417 6555

REMS Cat ANC VE orrfűrész

Nagy teljesítményű, robusztus, könnyen kezelhető elektromos szerszám univerzális, szabadkézi fűrészeléshez. Csak 3,0 kg. Ideális szereléshez, bontáshoz, javításhoz.

Univerzális alkalmazás
Mindenütt használható, kézi vezetésű, fej fölött szűk sarkokban. Rendkívül sokol- dalú, és nagy teljesítményű. Főleg acélcsövek darabolásához, kazánok szétvá- gásához, tartályokhoz, kádakhoz. Mentésekhez és katasztrófaelhárításokhoz. Merülövágásokhoz is.

Felépítése
Robusztus, az építési helyszínnek megfelelő, karcsú, kézreálló formájú. Szuper- könnyű, csak 3,0 kg. Ergonómiailag kialakított elülső ház-fogantyú, csúszásbiztos, hőszigetelő védőburkolattal, lágy fogással, (softgrip) az erőteljes fűrészelési előtolás érdekében. Ergonómiai kialakítású, a gyakorlatban bevált ásó alakú kézifogantyú. Állítható támaszték, a biztosabb és biztonságosabb fürész vezetéshez az alap- anyagba való vágáshoz. Igen csúszóképes szilikongumi tömítés védi a hajtóművet a víztől és aportól. Erőteljes, univerzális motor nagy, 1050 W teljesítménytartalék-kal. Biztonsági érintőkapcsoló. 

Stabil, merőleges vonórúd
Masszív, edzett speciális acélból, a terhelés irányában tűcsapágyazott, a teljes fűrészelési löket alatt minden oldalról precízen megvezetett, elcsavarodás mentes, egyenesvonalú vágás kemény használat mellet is. Rendkívül hosszú élettartam. A meghajtószekrényben elzárt futó vezető rúd a biztonságos munkavégzésért.

Oszillációs hajtómű ANC-vel
Szuper stabil a víztől és portól védett, karbantartást nem ígénylö oszcillációs meghajtó orbitális mozgással vágást hoz létre a vezetörúdda és a fűrészlappal. A minden oldalon tűcsapágyazott forgóhajtómű (ANC) csökkenti a surlódást, melegedést és a kopást. Hosszú élettartam, még extrém feltételek melletti nagy igénybevételnél is. 

Agresszív bolygómeghajtás
Az agresszív bolygómeghajtás a fűrészlap vertikális vágómozgásával biztosítja az erőteljes, gyors fűrészelőtolást, a kiváló forgácskiszórást és a fűrészlapok hosszú élettartamát. A tűcsapágyazott, állandóra beállított bolygómeghajtás garantálja a tartósan erőteljes fűrészelést rendkívüli terhelés mellett is, pl. acélcsövek fűrészelésénél.

Vario-elektronika
Fokozatmentes elektronikus löketszámszabályozás az érzékeny vágáskezdéshez és fürészeléskor a löketszámnak a mindenkori anyaghoz történő megválasztása. A löketszám a biztonsági érintőkapcsolóra kifejtett változó nyomástól függően 0–2400 min-    között fokozatmentesen változtatható (gázpedálkapcsoló).

Univerzális fűrészlap befogás
Valamennyi fűrészlap befogásához, egy-, vagy kétoldali szárral, a fűrészlap lefogó-elemének cseréje, vagy áthelyezése nélkül.

REMS univerzális fűrészlap
Csak 1 univerzális REMS fűrészlap (64. oldal) mindenfajta munkálathoz a sok fűrészlap helyett. Kétoldali befogással, a szabadkezű vágásért, vezetösatuval.

 

REMS csőmegmunkáló gépek és szerszámok / ant PROFITOOLS Kft.

Dolgozott már ezzel az eszközzel? Írjon róla véleményt! A vélemények segítenek, hogy jobb szolgáltatásokat nyújthassunk Önnek.

Megjegyzés: HTML-kód használata nem engedélyezett!
    Rossz           Kitűnő
captcha
E-mail Facebook Instagram Linked In