antprofitools.hu/rems
REMS akcia

REMS Curvo 50 Basic-Pack Elektromos csőhajlító

  • Kedvezmény bejelentkezés vagy regisztráció után
  • Ingyenes szállítás 50 000 HUF Áfa nélkül felett
  • Garanciális és jótállás utáni szerviz
  • Szaktanácsadás
Tanácsra van szüksége? 06 70 417 6555

REMS Curvo 50 Basic-Pack Elektromos csőhajlító

REMS Curvo 50
Univerzális, kompakt, elektromos szerszám hajlításához 90°-ig. Satu nélkül mindenütt használ-ható. A kereske- delembe és az iparba. Építkezésekre és a gyárakba.

Univerzális használat
Lakatosmunkákra, és az Az egészségügyi-, fűtő-, klíma-, hűtéstechnika és a hid- rau-lika területén. Kitűnően alkalamazható EN 10255 (DIN 2440) acélcsövekhez, présfitting rendszerek csöveihez, kemény és félkemény vörösréz csövekhez, valamint vékonyfalú EN 1057 szerinti, vörösrézből készült fűtéscsövekhez.

Rendszerelőny
A REMS Curvo, REMS Akku-Curvo és REMS Sinus hajlítószegmensek és vezetőidomok illenek a négyszögletű menesztős 10–40 REMS Curvo 50 meghajtó géphez, támaszték 10–40. Ezért a raktáron tartás egyszerű és előnyös költségű. Felcserélés nem lehetséges.

Költségelőny
A csőhajlító néhány ív után megtérül a fittingek megtakarítása által. Nincsenek fitting-költségek, tárolási költségek, beszerzési költségek. Megtakarítjuk a forrasztási helyeket, a préselt kötéseket és a munkaidőt. A biztonság is megnő a csőkötések következtében.

Felépítés
Kompakt, kézreálló elektromos szerszám, a hajlítási folyamattal magába zárt hajlí- tási folyamatú erőátadással. Mindenütt azonnal használható. Nincsenek beállítási munkák. Egyszerű, gond nélküli munkavégzés, pl. 90° -os ívek Ø 1¼" acélcső, csak 37 s. Gyors- és lassú fokozat a méretpontos hajlításhoz. Kettős ívek, szint-ívek hajlítása lehetséges.

Hajlítószegmensek és ellendarabok
A hajlítószegmensek és a görgöhengerek optimális összehangolása garantálja a munkadarab ránc és törésmentes meghajlítását. Szög-beosztás minden hajlítószegmensen és jelölés minden ellendarabon a méretpontos halításhoz. A hajlítószegmnensek és az ellendarabok gyors cseréje. Hajlítószegmensek és ellendarabok különböző csőméretekhez. Nyersanyagok és hajlítási rádiuszok. REMS Curvo 50 (Ø 35 R 100, Ø 42 R 140, Ø 50 R 135, Ø 1" R 100, Ø 1¼" R 140) hajlítószegmensek és ellendarabok: alaktartó, ás nyomásnak ellenálló ellendara- bok szféroöntvényből és ellendarabok nagyszilárdságú, nagy csúszóképességű üvegszállal erősített poliamidból.

Meghajtás
Robusztus, karbantartást nem igénylő hajtómű. Torlódásbiztosítás mindkét for- gás-irányban a biztonsági csúszó tengelykapcsolóval. Bevált, nagyteljesítményű univerzális 1000 W motor. Jobbra- és balra futás. Fokozatmentes elektronikus biz- tonsági érintőkapcsoló a gyors- és lassú fokozatban.

Hajlító kenőanyag
A REMS hajlító spray folyamatos kenőfilmet garantál, csökkentett erőfelhasználás és az egyenletes hajlítás mellett. Magas nyomásnak ellenálló, savmentes. FCKW-t nem tartalmaz, ezért ózonkímélő.

REMS csőmegmunkáló gépek és szerszámok / ant PROFITOOLS Kft.

Dolgozott már ezzel az eszközzel? Írjon róla véleményt! A vélemények segítenek, hogy jobb szolgáltatásokat nyújthassunk Önnek.

Megjegyzés: HTML-kód használata nem engedélyezett!
    Rossz           Kitűnő
captcha
E-mail Facebook Instagram Linked In