antprofitools.hu/rems
REMS akcia

REMS Elektromos csőhajlító Curvo Szett

  • Kedvezmény bejelentkezés vagy regisztráció után
  • Ingyenes szállítás 50 000 HUF Áfa nélkül felett
  • Garanciális és jótállás utáni szerviz
  • Szaktanácsadás
Tanácsra van szüksége? 06 70 417 6555

REMS Elektromos csőhajlító Curvo Szett

REMS Curvo
Univerzális, kompakt, elektromos szerszám, csövek hideg húzó-hajlításához 180°-ig. Satu nélkül, mindenütt használ-ható. A kereskedelembe és az iparba. Építkezésekre és a gyárakba.

Univerzális használat
Az egészségügyi-, fűtő-, klíma-, hűéstechnika és a hidraulika területén. Kitűnően alkalmazható a présfitting rendszerek csöveihez, kemény és félkemény vörösréz csövekhez, valamint vékonyfalú EN 1057 szerinti, vörösrézből készült fűtéscsövekhez.

Rendszerelőny
A REMS Curvo és a REMS Sinus hajlítószegmenseihez és ellendarabjaihoz csak egy fajta hajlítószegmens és ellendarab van. Ezért a raktáron tartás egyszerű és előnyös költségű. Felcserélés nem lehetséges.

Költségelőny
A csőhajlító néhány ív után megtérül a fittingek megtakarítása által. Nincsenek fitting-költségek, tárolási költségek, beszerzési költségek. Megtakarítjuk a forrasztási helyeket, a préselt kötéseket és a munkaidőt. A biztonság is megnő a csőkötések következtében.

Felépítés
Kompakt, kézreálló elektromos szerszám, a hajlítási folyamattal magába zárt hajlítási folyamatú erőátadással. Szuperkönnyű meghajtógép, mindössze 8 kg. Mindenütt azonnal használható. Nincsenek beállítási munkák. Egyszerű, gond nélküli munkavégzés, pl. 90° -os ívek Ø 22 mm csak 6 s. Gyors- és lassú fokozat a méretpontos hajlításhoz. Felső ívek, kettős ívek, szint-ívek hajlítása lehetséges. Tartozékként állítható magasságú géptartó.

Hajlítószegmensek és ellendarabok
Alaktartó és nyomástartó, nagyszilárdságú, nagy csúszóképességű üvegszállal erősített poliamidból. A hajlítószegmensek és a görgöhengerek optimális összehangolása garantálja a munkadarab ránc és törésmentes meghajlítását. 0–180°-os szögbeosztás minden hajlítószegmensen és jelölés minden ellen- darabon a méretpontos halításhoz. A hajlítószegmensek és az ellendarabok gyors cseréje. Hajlítószegmensek és ellendarabok különböző csőméretekhez. Nyersanyagokat és hajlítási rádiuszokat, lásd a 117 oldalon.

Meghajtás
Robusztus, karbantartást nem igénylő hajtómű. Torlódásbiztosítás mindkét forgásirányban a biztonsági csúszó tengelykapcsolóval. Bevált, nagytelje- sít-ményű univerzális 1000 W motor. Jobbra- és balra futás. Fokozatmentes elektronikus biztonsági érintőkapcsoló a gyors- és lassú fokozatban.

Hajlító kenőanyag
A REMS hajlító spray folyamatos kenőfilmet garantál, csökkentett erőfelhasználás és az egyenletes hajlítás mellett. Magas nyomásnak ellenálló, savmentes. FCKW-t nem tartalmaz, ezért ózonkímélő.

Géptartó 3B, állítható magasságú, 3-lábon

REMS csőmegmunkáló gépek és szerszámok / ant PROFITOOLS Kft.

Dolgozott már ezzel az eszközzel? Írjon róla véleményt! A vélemények segítenek, hogy jobb szolgáltatásokat nyújthassunk Önnek.

Megjegyzés: HTML-kód használata nem engedélyezett!
    Rossz           Kitűnő
captcha
E-mail Facebook Instagram Linked In