antprofitools.hu/rems
REMS akcia

REMS daraboló fogó Mini

  • Kedvezmény bejelentkezés vagy regisztráció után
  • Ingyenes szállítás 50 000 HUF Áfa nélkül felett
  • Garanciális és jótállás utáni szerviz
  • Szaktanácsadás
Tanácsra van szüksége? 06 70 417 6555

REMS daraboló fogó Mini

REMS daraboló fogó Mini M 2 másodperc alatt darabol.

Nagyteherbírású M daraboló fogó, kovácsolt és rendkívül edzett speciális acélból. Megfordítható vágóbetétek dupla élettartammal.

Az M -es vágóbetétek CNC megmunkáló központokban készültek, ahol nagy pontossággal dolgozták ki a menet kontúrját,a menetes rudat a darabolás közbe is be lehet fogni n. A fogó minden darabját, a vágóbetéteket és a rendkívüli módon kialakított és edzett vágóéleket pontosan illeszkedően készítik, a sorjamentes vágásfelület érdekében.

A menetes rúd méretre vágás után egyszerűen becsavarható a csőbilincs menetes csatlakozójába, ill. az anyacsavarba.

A daraboló szerkezet mint présfogólett kialakítva (Szabadalom EP 1 459 825, Szabadalom US 7,284,330). Kompakt kialakítás és könnyű REMS Présfogók Mini különleges elrendezése Különlegesen kompakt felépítés és nagyon könnyű REMS Mini présfogók, a speciálisan elhelyezett kapcsolójának köszönhetően (Patent EP 1 952 948). A préspofákba mélyedés került, a két befogópofa bizton- ságosabb összekapcsolódásához, hogy a préselés közben ne csúszhasson szét a kötés (Szabadalom EP 2 347 862)

Meghajtógép  REMS Mini-Press ACC-hez.

REMS csőmegmunkáló gépek és szerszámok / ant PROFITOOLS Kft.

Dolgozott már ezzel az eszközzel? Írjon róla véleményt! A vélemények segítenek, hogy jobb szolgáltatásokat nyújthassunk Önnek.

Megjegyzés: HTML-kód használata nem engedélyezett!
    Rossz           Kitűnő
captcha
E-mail Facebook Instagram Linked In