antprofitools.hu/rems
mimoriadna akcia rems

REMS Eskimo csőfagyasztó készlet

159 510 Ft -tól ÁFA nélkül

  • Kedvezmény bejelentkezés vagy regisztráció után
  • Ingyenes szállítás 50 000 HUF Áfa nélkül felett
  • Garanciális és jótállás utáni szerviz
  • Szaktanácsadás
Tanácsra van szüksége? 06 70 417 6555

REMS Eskimo csőfagyasztó készlet

REMS Eskimo
A nem leegnedett csövek egyszerü és gyors fagyasztása a szén-dioxid segítségével. Javításhoz, és csővezeték- rendszerek bővítésére.

Hűtőközeg
Hűtőközeg szén-dioxid nagy hűtő képességgel – 79 °C-on. Nem mérgező. Nem gyúlékony. Könnyen beszerezhető.

Felépítés
A szorosan a csőre felfekvő fagyasztóbilincsek, és a hűtőközegnek közvetlenül a csőre vezetése rendkívül rövid fagyasztási időket, és takarékos hűtőközeg felhasználást garantál, Egy- és kétoldali fagyasztás lehetséges, a pót- T-elosztók- kal további fagyasztóbilincsek csatlakoztathatók. 

Fagyasztóbilincsek
Egyszerűen felszerelhető, speciális szerszámok nélkül. Rendkívül keskeny, nagyon rugalmas, hidegnek ellenálló, termoplasztikus fagyasztóbilincsek, Szűk helyeken, falnyílásokban is használható. Elveszthetetlen rögzítő-csavarok.

Fúvókás fogantyú
Ergonómiailag kialakított műanyag fogantyú a kellemes munkavégzéshez. Törhetetlen sárgaréz fúvóka (befecskendező fúvóka). Gyors, és biztonságos csatlakozás a fagyasztóbilincsekhez. Nincs beállítás, a helyes mennyiségű hűtőközeg hozzávezetése mindig automatikusan megtörténik.

Nagynyomású tömlő
Rugalmas, megtörhetetlen és szakadásbiztos, nagynyomású tömlők. Rendkívül hosszú, a nagy munkavégzési rádiusz érdekében. Tetszőlegesen meghosszabbít- ható. A palackon lévő forgatható hollandi anya megakadályozza a nagynyomású tömlők megtörését.

 

REMS csőmegmunkáló gépek és szerszámok / ant PROFITOOLS Kft.

Dolgozott már ezzel az eszközzel? Írjon róla véleményt! A vélemények segítenek, hogy jobb szolgáltatásokat nyújthassunk Önnek.

Megjegyzés: HTML-kód használata nem engedélyezett!
    Rossz           Kitűnő
captcha