antprofitools.hu/rems
Black-friday Rems

REMS Hurrican H Kézi csőnyakkihúzó

200 600 Ft -tól ÁFA nélkül

  • Kedvezmény bejelentkezés vagy regisztráció után
  • Ingyenes szállítás 50 000 HUF Áfa nélkül felett
  • Garanciális és jótállás utáni szerviz
  • Szaktanácsadás
Tanácsra van szüksége? 06 70 417 6555

REMS Hurrican H Kézi csőnyakkihúzó

REMS Hurrican H
Gazdaságos kéziszerszám, a szükséges T-elágazók racionális gyártására.

Rendszerelőny
Csak egy fajta nyakkihúzó szerszám van a REMS Hurrican H-hoz, a REMS Hurrican-hoz, és a REMS Twist/Hurrican-hoz. Egyszerű, olcsó raktározás. Felcserélés nem lehetséges.

Költségelőnyök
A T-idomok, a raktározás, beszerzés, költségei elmaradnak. Forrasztási helyeket, préskötéseket, és munkaidőt takarítunk meg. A biztonság is megnő, a kevesebb csőkapcsolat következtében.

Felépítés
Kompakt, kézreálló, könnyű. Mindenütt használható, kézi vezetésű, fektetett csöveknél is. Fúrófej a pontos furáshoz törmelék nélkül, mélységállítóval, T-elága- zással. Az elágazó-cső benyúlási mélységének korlátozása, a bütyök beszerelés következtében keletkező keresztmetszet-csökkenések elkerülésére. Könnyen kezelhető rögzítőfogó a szerszámtartó rögzítésére a csövön, tartozék.

Fúrófej meghajtó
Meghajtás általánosan kapható fúroval.

Nyakkihúzó szerszámok
A nyakkihúzó szerszámok speciális konstrukciója egyenletes, központos, sorja- mentes, repedés nélküli nyakkihúzást tesz lehetővé. Ezért utólagos kezelésre nincs szükség.

Hajtómü szerszámtartó
A szokásos racsnis karral, és 11-es dugókulccsal, vagy csavarkulccsal. Az elekromos csőnyakkihúzóhoz frissítés a megvásárolható REMS Twis/ Hurrikán meghajtógép.

 

REMS csőmegmunkáló gépek és szerszámok / ant PROFITOOLS Kft.

Dolgozott már ezzel az eszközzel? Írjon róla véleményt! A vélemények segítenek, hogy jobb szolgáltatásokat nyújthassunk Önnek.

Megjegyzés: HTML-kód használata nem engedélyezett!
    Rossz           Kitűnő
captcha
E-mail Facebook Instagram Linked In