antprofitools.hu/rems
REMS akcia

REMS Mini Préspofák VUS

  • Kedvezmény bejelentkezés vagy regisztráció után
  • Ingyenes szállítás 50 000 HUF Áfa nélkül felett
  • Garanciális és jótállás utáni szerviz
  • Szaktanácsadás
Tanácsra van szüksége? 06 70 417 6555

REMS Mini Préspofák VUS

REMS Présfogók/REMS présgyűrűre
Erősen terhelhető préspofa/présgyűrű kovácsolt és különösen edzett speciális acélból. A REMS préspofa/présgyűrű nyomófelületei rend- szerspecifikusak, és megfelelnek a mindenkori préskötésű rendszerek nyomófelületeinek. Ez a rendszerek közti problémamentes megfelelést és biztos kötést biztosít. A préspofa/présgyűrű présbetétei CNC-feldol- gozóközpontokban kialakított, magas precizitású és gépileg tökéletesen lekerekített présfelületekkel rendelkeznek. A gyártási pontatlanságok ezáltal lényegesen kisebbek, mint a csupán öntési eljárással készült préskontúroknál.
Meghajtás az összes REMS Radiális préssel (a REMS Mini-Press ACC kivételével) és más gyártmányú, alkalmas radiális présekkel. Az összes, *-al jelölt présfogónak van egy további csatlakozója (Szabadalom EP  1 223 008, Szabadalom US 6,739,172) a REMS Eco-Press kézi radiál- prés általi meghajtáshoz. Olvassa el és tartsa be a gyártó utasítását/ és a rendszer szállítók utasításait.
Válassza ki saját maga a préspofa/présgyűrű!
Keresse ki a kívánt préskötésű rendszert az oldalt látható táblázatból, majd válassza ki a szükséges préspofa/présgyűrű. Vegye figyelembe, hogy gázszerelés esetén a présfitting rendszereket csak a táblázatban sárga színnel megjelölt présfogókkal/préskarikákkal szabad préselni. A REMS préskarikák (PR) meghajtásához egy köztes fogó szükséges.
Visszakövethetőség az EN 1775:2007 szabvány szerint
Minden F, M, V, SA, B, RN és UP préselési kontúrú REMS Mini présfogó préselési kontúrjába specifikus jelölés került beillesztésre, amely a préselési folyamatot követően maradandó lenyomatot hagy közvetlenül a préselt fittingen. Ez a felhasználó számára lehetővé teszi, hogy még a préselési folyamatot követően is ellenőrizze, hogy a megfelelő présfogót használta-e a préskötés létrehozásakor. Ezzel a visszakövethetőséggel a REMS teljesíti az EN 1775:2007 euró- pai szabvány ajánlásait gáz présfitting rendszerek létesítése esetére.

REMS csőmegmunkáló gépek és szerszámok / ant PROFITOOLS Kft.

Dolgozott már ezzel az eszközzel? Írjon róla véleményt! A vélemények segítenek, hogy jobb szolgáltatásokat nyújthassunk Önnek.

Megjegyzés: HTML-kód használata nem engedélyezett!
    Rossz           Kitűnő
captcha
E-mail Facebook Instagram Linked In