antprofitools.hu/rems
REMS akcia

REMS Multi-Push SLW SET

  • Kedvezmény bejelentkezés vagy regisztráció után
  • Ingyenes szállítás 50 000 HUF Áfa nélkül felett
  • Garanciális és jótállás utáni szerviz
  • Szaktanácsadás
Tanácsra van szüksége? 06 70 417 6555

REMS Multi-Push SLW SET

REMS Multi-Push SLW Set 
Elektronikus mosó- és nyomásellenőrző egység olajmentes kompresszorral. Csővezetékrendszerek vízzel vagy víz-levegő keve- rékkel történő öblítéséhez, fertőtlenítéséhez, tisztításához és karbantartásához, csővezetékrendszerek és tartályok nyomásállóságának és tömítettségének sűrített levegővel vagy vízzel történő ellenőrzésére, sűrített levegős szivattyúként bármely típusú tartály sűrített levegővel való szabályzott feltöltésére, p  0,8 MPa/ 8 bar/116 psi, illetve  230 Nl/perc levegőigényű sűrített levegős szerszámok üze- meltetésére. Bemeneti és vezérlőegység. Dugattyúlöketes kompresszor forgattyús hajtással, kondenzátoros motor (230 V, 50 Hz, 1500 W). Hidro-pneumatikus vízszivattyú. Személyvédelmi kapcsoló (PRCD). 2 db szívöcső/ nyomótömlő 1", 1,5 m hosszú, csavaros kupakkal 1", 1 db légtömő 8 mm, 1,5 m hosszú, gyors- csatlakozókkal DN 5, a nyomáspróbához sűrített levegővel, 1 db nagynyomású cső ½", 1,5 m hosszú, csavaros kupakkal½", nyomáspróbához vízzel. Be- és kimenetek zárója. Hordozható acélcső keret. A kiegészítő anyagok adagolóegy- sége nélkül. Kartondobozban.

Öblítés
Az ivóvízrendszerek öblítése és tisztítása, vagy víz és levegökeverék, impulzusok- kal továbíttott sürített levegövel EN 806-4: 2010 elöírás szerint, az „Öblítés és fertöt- lenítés utáni vízvezetés rendszerek üzembe helyezése” (2014 augusztus) a Német Szanitér és Klíma egyesület – ZVSHK) a radiátorok és füttörendszerekhez is.

Fertőtlenítés
Ferötlenítö egység TW a vízvezetékrendszerek fertötlenétéséhez EN 806-4:2010 elöírás szerint Öblítés és fertötlenítés utáni vízvezetés rendszerek üzembe helye- zése” (2014 augusztus) a Német Szanitér és Klíma egyesület – ZVSHK) és más csörendszerek, vezetékek mint tartozék. REMS Peroxi Color, amely 1 l üveg adagolható folyadék REMS Peroxi a kb. 100 l -nyi űrtalrtalmí  térfogatú csövek és 20 ml üveg REMS Color festék az adagolt feltötlenítö folyadék színezésére.

Tisztítás és konzerválás
Tisztító és konzerváló egység H a fütésrendszerek tisztításához és konzerválásá- hoz, mint tartozék. Tisztább és korrózióvédelmi mintegy 100 l köbméternyi csörendszer űrtartalmára (lásd a 102. oldalon).
Nyomás- és tömítettség ellenőrzése sűrített levegővel Ivóvízrendszerek szivárgás tesztje sürített levegövel "ivóvízrendszerek szivárgás tesztje i" (2011 januárjában) Német Szanitér és Klíma egyesület – ZVSHK Zentral- verband Sanitär Heizung Klima – ZVSHK),nyomáspróba és szivárgás próba a további csőrendszerekhez és tartályokhoz. Az ivóvízrendszerek tartóssági vizsgálata sürített levegövel irányított „szivárgás- tetszt ivóvíz” (2011 január) Német Szanitér és Klíma egyesület – ZVSHK Zentral- verband Sanitär Heizung Klima -ZVSHK), nyomáspróba és szivárgás próba a további csőrendszerekhez és tartályokhoz. 

Nyomás- és tömítettség ellenőrzése vízzel
A REMS Multi-Push SLW hidropneumatikus vízszivattyúval a hidrosztatikus nyo- máspróbákhoz ivóvízel az EN 806-4: 2010 elöírás szerint A, B vagy C, ill. vizsgálati módszer B módosított, az utasítás "szivárgás teszt ivóvíz" (január 2011) Német Szanitér és Klíma egyesület – ZVSHK Zentralverband Sanitär Heizung Klima – ZVSHK), szivárgás vizsgálata csőrendszerekhez és tartályokhoz. 

Sűrített levegős szivattyú 
Sűrített levegős szivattyúként bármely típusú tartály szabályzott feltöltésére ≤ 0,8 MPa/8 bar/116 psi nyomású sűrített levegővel, automatikus kikapcsolással az előzetesen beállított légnyomás elérésekor, pl. kiegyenlítőtartályok vagy gumiabroncsok felpumpálása.

Sűrített levegős szerszámok üzemeltetése
Sűrített levegős szerszámok csatlakoztatására ≤ 230 Nl/perc levegőigény esetén, állítható, a használt sűrített levegős szerszám levegőigényéhez hozzáigazítható. Manométer a sűrített levegős tartályból szállított levegő nyomásának ellenőrzésére. Nyomástömlő NW 7,2 gyorscsatlakozóval, tartozékként kapható.

Naplózás
Az öblítő- és mosóprogramok eredménye a dátummal, időponttal és a protokoll számával együtt a kiválasztott nyelven kerül mentésre, és dokumentációs céllal USB-stickre írható vagy kinyomtatható. A tárolt adatok szükséges kiegészítése például ügyfélnévvel, projektszámmal vagy a vizsgálóval külső eszközökön (pl. laptop, táblagép, okostelefon) lehetséges.

REMS csőmegmunkáló gépek és szerszámok / ant PROFITOOLS Kft.

Dolgozott már ezzel az eszközzel? Írjon róla véleményt! A vélemények segítenek, hogy jobb szolgáltatásokat nyújthassunk Önnek.

Megjegyzés: HTML-kód használata nem engedélyezett!
    Rossz           Kitűnő
captcha
E-mail Facebook Instagram Linked In