antprofitools.hu/rems
REMS akcia

REMS Turbo Cu-INOX Cső-körfűrész gép + Körfűrészlap és tartó ingyen

  • Kedvezmény bejelentkezés vagy regisztráció után
  • Ingyenes szállítás 50 000 HUF Áfa nélkül felett
  • Garanciális és jótállás utáni szerviz
  • Szaktanácsadás
Tanácsra van szüksége? 06 70 417 6555

REMS Turbo Cu-INOX Cső-körfűrész gép + Körfűrészlap és tartó ingyen

REMS Turbo Cu-INOX Cső-körfűrész gép
Kompakt, hordozható, cső - körfűrész, a sorjamentes merőleges és gyors fűrészeléshez. Ideális présfitting rendszereinek rozsdamentes acélcsöveihez és vörösréz csöveihez. Az építési helyszínen és a műhelyben.

Présfitting rendszerekhez ideális
A követelményeknek megfelelően:
Száraz fűrészelés, így nem sérti meg az O-gyűrűt a kenőanyag.
Sorjamentes a kettős satu következtében.
Optimális vágósebesség megakadályozza a cső anyagának túlhevülés következtében történő károsodását.

Felépítés
Kompakt, robusztus, az építési helyszínnek megfelelő. Kis méretek. Kézreálló, jól hordozható, csak 17 kg. Az előnyös emelőhatás következtében könnyű fűré- szelés. Gyors fűrészlap csere. Méretpontos fűrészelés. Fűrészlap – sík jelölés a fűrészlap védősapkáján. Csatlakozás a meghajtóhoz külsö-/belsö csösorjázó REMS REG 10 – 54 E. Munkapadhoz vagy alsó állványhoz.

Univerzális, kettős satu
Robosztus, univerzális kettős satu, a sorjamentes fűrészelés érdekében. Fűrészeléskor mindkét csővég befogása rögzített marad. Egyszerű, biztonságos befogás, vékonyfalú csövek esetén is, a függőlegesen emelkedő lehúzó-pofa következtében. Mindkét satuoldalhoz csak egy stabil feszítő orsó, túlméretezett feszítőkarral, az egyenletes, erőkímélő és biztonságos anyagbefogás érdekében.

Meghajtás
Robusztus, precíz, golyós- és tűcsapágyazású hajtómű, amely karbantartást nem igényel. Bevált, univerzális 500 W motor. Terhelhető, pl. rozsdamentes, Ø 22 mm átmérőjű acélcső, csak 4 s-on belül. Ideális fordulatszám 60 min- , az optimális vágósebesség és a nyugodt fűrészelés érdekében.

REMS Fűrésztárcsák
Német csúcsminőség. A REMS Turbo Cu-INOX teljesítmény adataihoz hozzáillesz- tették a rozsdamentes acélcsövek fűrészeléséhez illeszkedő HSS 225 × 2 × 32, 220 fogú fém-körfűrészlapot. Speciális finomfogazású, edzésű és köszörülésű. Könnyű, és pontos fűrészeléshez. Magas élettartam. A REMS HSS-E (kobalttal nemesített) 225 × 2 × 32, 220 fogú fém-körfűrészlap, még nagyobb élettartamú. Speciális finomfogazású, speciális edzésű és köszörülésű.

Külsö-/belsö csösorjázó
Külsö-/belsö csösorjázó REMS REG 10 – 54 E a Ø 10 – 54 mm, Ø ½ – 2⅛" csövekre, elektromos orrfürész meghajtóval körfürésszel REMS Turbo Cu-INOX aj.,

REMS csőmegmunkáló gépek és szerszámok / ant PROFITOOLS Kft.

Dolgozott már ezzel az eszközzel? Írjon róla véleményt! A vélemények segítenek, hogy jobb szolgáltatásokat nyújthassunk Önnek.

Megjegyzés: HTML-kód használata nem engedélyezett!
    Rossz           Kitűnő
captcha
E-mail Facebook Instagram Linked In