antprofitools.hu/rems
Black-friday Rems

REMS Turbo K fűrészgép + INGYEN vágókorong és alsó állvány

513 060 Ft -tól ÁFA nélkül

  • Kedvezmény bejelentkezés vagy regisztráció után
  • Ingyenes szállítás 50 000 HUF Áfa nélkül felett
  • Garanciális és jótállás utáni szerviz
  • Szaktanácsadás
Tanácsra van szüksége? 06 70 417 6555

REMS Turbo K fűrészgép + INGYEN vágókorong és alsó állvány

Kompakt, hordozható, univerzálisan alkalmazható fém-körfűrészgép a a csőszerelők, és az ipar számára. Építési helyszíneken és műhelyekben.

Felépítés
Kompakt, robusztus, építési helyszínnek megfelelő. Kis méretek. Kézreálló, jól hordozható, csak 22 kg. Automatikus hűtő-kenő berendezés. Könnyű fűrészelés az előnyös emelőhatás következtében. Gyors fűrészlap csere. Méretpontos fűrészelés. Munkapadhoz vagy alsó állványhoz.

Univerzális satu
Robosztus, univerzális satu stabil feszítőorsóval, és túlméretezett feszítőkarral, az egyenletes, erőkímélő és biztonságos anyagbefogás érdekében. Sorozatszerűen a vékonyfalú csövekhez alkalmas befogókészlettel. Sarokillesztés gyors beállítása a jól leolvasható skála és az emelőkar segítségével. Egyszerű, stabil hosszirányú ütköző.

Meghajtás
Robusztus, precíz, golyós- és tűcsapágyazású hajtómű, amely karbantartást nem igényel. Bevált, univerzális 1200 W motor. Nagyon erős, gyors áthúzás, pl. 2" acélcső csak 5 sec. Ideális fordulatszám 115 min- a gyors vágás és a nyugodt fűrészelés érdekében.

REMS Fűrésztárcsák
Német csúcsminőség. A REMS Turbo K teljesítmény adataihoz hozzáillesztették a REMS HSS 225 × 2 × 32, 120 fogú Univerzális fém-körfűrészlapot. Speciális fogazású, edzésű és köszörülésű. Könnyű, és pontos fűrészeléshez. Rozsda-mentes acélcsövek fűrészeléséhez hozzáillesztették a REMS HSS 225 × 2 × 32, 220 fogú fémkörfűrészlapot. Speciális finomfogazású, edzésű és köszörülésű. A REMS HSS-E (kobalttal nemesített) 225 × 2 × 32, 220 fogú fém-körfűrészlap, még nagyobb élettartamú. Speciális finomfogazású, edzésű és köszörülésű.

Hűtő Kenőanyagok
REMS Sanitol és REMS Special (49 oldal). Különösen nagy kenő- és hűtőha- tás. Feltétlenül szükségesek a kenő és hütőanyagok, a fűrészlapok élettartama és a gép hosszabb élettartama érdekében.

REMS Herkules
Állítható magasságú anyag-alátét Ø (⅛) 1 – 6", Ø (6) 25 – 150 mm csövekhez, Ø (6) 25 – 150 mm rúdanyagokhoz. Választható 3 lábú állvány vagy rögzítőberendezés munkapadhoz. Kartondobozban.

REMS csőmegmunkáló gépek és szerszámok / ant PROFITOOLS Kft.

Dolgozott már ezzel az eszközzel? Írjon róla véleményt! A vélemények segítenek, hogy jobb szolgáltatásokat nyújthassunk Önnek.

Megjegyzés: HTML-kód használata nem engedélyezett!
    Rossz           Kitűnő
captcha
E-mail Facebook Instagram Linked In