TOP 10 csatornatisztító, csővizsgáló és lokalizáló termék 2020-ból

A múlt év a nehéz helyzetnek ellenére a csatornatisztításban újra sikeresen zárult. A következő sorokban áttekintjük az év legkedveltebb és legsikeresebb csatornasztító, lokalizáló és csővizsgáló rendszereit ügyfeleink tapasztalatai alapján.

2020 legkedveltebb termékeinek listája• TOP 10 •

10. Lokátor SebaKMT HL-7000

SebaKMT Hydrolux HL 7000 Elektroakusztikus lokátor

Kedvelt eszközzé vált a víz művek és csatornatisztítók körében, akik az ügyfeleiknek szeretnének minőségi és teljeskörű szolgáltatásokat nyújtani és eközben hatékonyan dolgozni. Az elektroakusztikus lokalizátorok új generációja képes a szivárgások kiszűrésére és lokalizálására. A széles szenzor választéknak köszönhetően testreszabható az Ön igényei szerint. Külön kapható hozzá a Hidrogén szenzor (H2) is.


9. USB TURBO 1 magasnyomású fúvóka szett

USB Dussen set trysiek

Csőfalmaró fúvóka kofferes kiszerelésben. Ebben a kategóriában, ilyen minőségben aligha van versenytársa. Cserélhető láncos marókkal rendelkezik különböző átmérőkhöz. A szilárd kofferben stílusosan és könnyedén hordozható. Minden magasnyomású gépet olimpikonná formál.


8. RIDGID Flexshaft K9 csőfalmaró tisztítógép

RIDGID FlexShaft K9-204 csatornatisztító

Ez a csatornatisztító híres a faltól falig való tisztításban. Ahol egy egyszerű spirálos tisztító meghadja a falakon a lerakódást, vagy az üledéket belép a játékba a Flexshaft. A láncos marók a sodronykábel végén képesek egészen 2500 fordulat/perc pörögni. A 8. helyet pedig azzal érdemelte ki, hogy képes vizsgálókamerával együtt működni felügyelve így a nem kívánatos rombolást.


7. RIONED TulipCutters spirálvég szett

Rioned tulip cutters spirálvég

Egy univerzális megoldás a spirálos tisztítók kedvelőinek. A test kialakításának köszönhetően nem okoz kárt a csőben és nem akad bele a csőbe. Ezt a helyezést pontosan az univerzalitásában és tökéletes kialakításával indokoljuk. Zsíradékok, vízkő, üledék és különböző lerakódások eltávolítására és a dugulások elhárítására használatos.


6. Boldan csőjavító készlet

Csőjavító szett DN 50-150

A Boldan csőjavító készlet a 6. helyet érdemelte ki a rendkívül gyors probléma megoldó kézségének köszönhetően. Egy teljesen győkérrel benőtt és széttört csatornarendszert feltárás nélkül képes volt orvosolni igazán rövid idő alatt.Természetesen a javítás gyorsaságát a körülmények is nagyrészben befolyásolják (hőmérséklet, epoxi típus, páratatalom...). A forgalmas utak alatti csatornák javítása rendkívül költséges lehet. Erre a probleamitákra tökéletes megoldás a feltárás nélküli jávítási technika.


5. USB Quattro sugárirányú fúvóka

USB Düssen Radial clean 3D – csatornatisztító

A listánkon elért 5. helyezést a kiváló hatékonyságnak köszönheti a Quattro fúvóka, a dugulás megoldásában való harcban. Kerámiás cserélhető betétek, pontosan elhelyezett szögben a maximális hatékonyság érdekében. A fúvókán található élek segítenek a dugulás áttörésében.


4. RIONED CityJet magasnyomású csatornatisztító

Rioned CityJet beépített csatornatisztító

A világszerte ismert Rioned csatornatisztító buszkén áll a listánk 4. helyén. A kifinomult minőség, és a legújabb technológiák ötvözésével a holland mérnökök egy kiváló és a saját kategóriában verhetetlen gépet alkottak. A furgonba beépíthetőség hordozhatóvá és kompaktá teszi a mosókat.


3. Vizsgáló kamera IBAK MiniLite

IBAK csatornavizsgáló kamera rendszer

A Minilite a vizsgáló kamerák átgondolásából született. Prémium kompenensekből áll össze, amelyeket már első használat után érez a kezelő. A cserélhető dobnak köszönhetően nagy mérettartományt fed le 75mm felett. A forgó fej a csőátmérő mérő lézerekkel és az IKAS szoftwerrel együtt működve kiváló felvételeket készíthet jegyzőkönyvezve. A joysticknak köszönhetően egyszerűen és intuitívan kezelhető.


2. RIDGID SeeSnake Compact vizsgáló kamera

RIDGID SeeSnake Compact

A kompakt vizsgáló kamerák közt konstrukcióban, strapabíróságban és méretben a személyes kedvencünk. Képes a távolság mérésére, továbbá összeköthető okos eszközökkel. A TrueSense HDR technológia új megvilágításba hozza a csöveket és sokkal tisztább képet ad, valamint sokkal távolabb lát el a kamerával.


1. RIDGID K-60 csatornatisztító gép

RIDGID K-60 csatornatisztító gép

A K-60 szekciós tisztítót már hosszú éveken át a tisztítók alapfelszereltségének tartják. A győztesünket nem is kell tovább fényezni. Ügyfeleink személyes tapasztalatai és világszerte ismert hírneve mind bizonyítja a megérdemelt győzelmet. Ha Ön is szeretne egy töretlen segédet ne habozzon és legyen tulajdonosa a K60 csatornatisztítónak.


Csövek feltérképezésével és vizsgálásával foglalkozik?
Vegye fel velünk a kapcsolatot és a technikusaink megalálják Önnek a megfelelő megoldást.

Hogyan válasszunk fúvókát a magasnyomású mosókhoz?

ROADSHOW bemutató

1. számú kép - ROADSHOW tisztító berendezések és víz-gáz-fűtés szerelő kellékek Szeretne Ön is bemutatót?

Boldan feltárás nélküli csőjavítás

2. számú kép - Tisztító divíziónk Boldan tesztelése - Boldan javító készlet

Boldan csőjavító készlet

3. számú kép - Tisztító divíziónk Boldan tesztelése - Boldan javító készlet

Rioned magasnyomású csatornatisztítógép

4. számú kép - A gépek készleten - Rioned magasnyomású mosók

Fúvókák magasnyomású csatornatisztítókhoz

5. számú kép - Fúvókeszettek

Ant logo

ant Profitools Kft - Hivatalos forgalmazó

Hivatalos forgalmazója vagyunk a Rioned márkának Magyarországon. Vegye fel velünk a kapcsolatot a csatornatisztítók, vizsgáló kamerák, vagy a lokalizátorok terén és mi segítünk a megfelelő gép kiválasztásában.Csatornatisztító gépek és kiegészítők:


Csatlakozzon Facebook oldalunkhoz!

Minden héten frissítjük oldalunkat a legújabb technológiákkal és a legfrissebb hírekkel.Legyen Ön is része folytonosan bővülő közösségünknek.