Hogyan használjunk két hegesztőfejet egy forrásból?

Hogyan használjunk két hegesztőfejet egy forrásból?


Sorozatgyártással foglalkozik és optimalizálni szeretné hegesztési műveleteinek ciklusidejét, hogy hatékonyabb legyen és növelje a termelelést? Az új AXXAIR elosztó lehet a megoldás erre a problematikára!

Ez az elosztó a legújabb berendezés a sorozatgyártást elősegítő berendezések közt TIG hegesztéssel. A tartozékok kompatibilisek az összes SAXX forrással. Ez lehetővé teszi , hogy 1 forráshoz hozzá köthessen akár két hegesztőfejet, viszont a két fej egyszerre nem hegeszthet.

Az AXXAIR elosztó kimagaslóan megspórolja Önnek az idejét és költségeit.

Az elosztó birtoklásával nincs szükség még egy TIG forráshoz.

Az igazság az, hogy mivel a két fej nem hegeszthet egyidőben a fő lényege az elosztónak, hogy amíg az egyik fej hegeszt Ön előkészítheti, beállíthatja a másik fejet a hegesztésre. Így az előkészítés sokkal optimalizáltabb és gyorsabb.

A első fej hegesztése végeztével azonnal bekapcsolható a másik már előre beállított fej. A hegesztett anyagot eltávolíthatja és újratöltheti amíg a másik fej hegeszt.

Axxair elosztó orbitális technológia

Könnyű megoldás az automatikus rendszerekhez

Az elosztó használata egyszerű, intuitív és hatékony a SAXX rendszernek köszönhetően. Az érintőképernyő és az egyszerű programozhatóság teszi igazán fehlasználóbaráttá ezt a rendszert.

A váltókapcsoló jelzi, hogy mikor lehetséges az átkapcsolás. Az átkapcsolás vagy a zöld LED gombbal, vagy a start gombbal a nem aktív hegesztőfejen.

Axxair elosztó orbitális technológia

Kompatibilitás és flexibilitás

Az elosztót használni lehet minden hegesztőfejjel, amely kompatibilis a SAXX rendszerekkel. Ez azt jelenti, hogy két azonos vagy különböző fejet használhat két azonos vagy különböző programmal.

Ez az orbitális tartozék lehetővé teszi a kézi hegesztő használatát. És végsősoron a végeredmény minőségének növeléséhez használhatja a PPM leolvasót.

Együtt megtaláljuk Önnek a megfelelő megoldást. Ha több információt szeretne az orbitális technológiák kapcsán ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot.