antprofitools.hu/rems
mimoriadna akcia rems

A legmodernebb termelés – a REMS minőségitermékek garanciája.

Made in Germany. A saját gépgyár a Stuttgart melletti Waiblingenben, a német High-tech-iparközpontjának közepén találhatók. Ott a kutatás és a fejlesztés, a termelés és a minőségbiztosításszámára a legmodernebb berendezések és készülékek állnak rendelkezésre. Ehhez jönnekaz eredetileg magas képzettségű munkatársak, akik részben már 4. generációként dolgoznakaz REMS-nél. Ők rendelkeznek azzal a speciális tudásszinttel és tapasztalattal, ami a minőségitermékek gyártásához elengedhetetlen.


A minőség a REMS számára messze többet jelent a mérési pontosságnál és a működésnél. Ez egy széleskörű minőségbiztosítási rendszerre támaszkodik, amely már a piacon történő igényfelmérésnél kezdődik, a terméket a fejlesztés és a gyártás alatt elkíséri, és szisztematikus minőséganalízissel zárul a piacon. Ezen kívül a gyártási folyamatok minőségét a vizsgáló intézetek, amelyek megadják a GS-vizsgálati jelet, rendszeresen felügyelik és igazolják.

Az összes REMS termék megfelel a biztonsági- és balesetmegelőzési előírásnak és teljesíti a mindenkor illetékes, az EU irányelvek rendelkezéseinek megfelelő európai szabványokat. Kiegészítésképpen – néhány biztonságilag nem lényeges kéziszerszám kivételével – az összes REMS termék független vizsgáló intézet által bevizsgált és engedélyezett. Ezáltal minden REMS termék különösen magas színvonalú munkabiztonságnak, működési biztonságnak és üzembiztonságnak felel meg.