antprofitools.hu/rems


REMS akcia

REMS - REMS menetvágó Amigo 2 szett

  • Kedvezmény bejelentkezés vagy regisztráció után
  • Ingyenes szállítás 50 000 HUF Áfa nélkül felett
  • Garanciális és jótállás utáni szerviz
  • Szaktanácsadás
Tanácsra van szüksége? 06 70 417 6555

REMS - REMS menetvágó Amigo 2 szett

Nagyteljesítményű, szuper, könnyen kezelhető elektromos menetvágó szerszám, egyedülálló támasztó- villával. Satu nélkül is mindenütt alkalmazható. Ideális javításhoz, építési munkákhoz, felújításához.

Rendszerelőny
Csak egyféle kisméretű, kompakt és gyorsan cserélhető vágófej, és csak egy fajtájú vágópofa szükséges az összes REMS gyártmányú menetvágó fejhez. Ezért a raktáron tartás egyszerű, költségkímélő. Tévedés nem lehetséges.

Támasztóvilla
Stabil, egyszerű kézzel kezelendő támasztóvilla mindkét irányú forgató nyomaték ellentartásához. Biztonságos feszítés a ferde állású, önmagát erősítő, feszítő hatású feszítő orsó következtében. A menetvágó fejnek a támasztó villára és a csőre történő felrakása különösen egyszerű.

Felépítés
Kompakt, robusztus, az építési helyszínnek megfelelő. Mindenütt azonnal alkalmazható, satu nélkül is. A karcsú forma a nehezen hozzáférhető helyeken is alkalmazhatóvá teszi. A meghajtó gép csak 6,5 kg. A gyorsan cserélhető vágófejek illeszkedése tökéletes.

Meghajtás
Stabil, kompakt hajtómű, karbantartást nem igényel. Robusztus, átütésbiztos 1700 W univerzális motor 30% teljesítménynöveléssel, a forgásirány-választáskor történő automata szénkefeállítás következtében. Magas 30–18 min- . vágósebes- ség. Biztonsági érintőkapcsoló.

Gyorsan cserélhető vágófejek
A bevált technika, a vágófej, a vágóbetétek és a fedél magas anyagminősége és precíz, kompakt egységé történő kidolgozás garantálják a szuperkönnyű vágáskezdést és a könnyű menetvágást. A vágóbetétek nem akadnak be. Hosszú, precíz csőmegvezetés a tökéletes cső központosítás érdekében. A kifelé megnagyobbodó forgácselvezető ablakok jó forgácselvezetést tesznek lehetővé a menettisztaság érdekében.

Vágóbetétek
A bevált, elnyűhetetlen minőségi REMS vágóbetétek optimális vágási geo- metriájuk által garantálják a szuperkönnyű vágáskezdést, a könnyű menetvágást és a menettisztaságot. Szívós, különösen edzett speciális acélból készülnek a rendkívül hosszú élettartam érdekében.

Menetvágó anyagok
A REMS Sanitol és a REMS Speciál (49. oldal). Speciálisan menetvágásra fejlesztették ki. Ezért különösen magas kenési- és a hűtőhatással rendelkeznek. A menetek tisztasága és a vágóbetétek, szerszámok, és gépek hosszú élettartama érdekében feltétlenül szükségesek.

Karmantyúvágás
Célszerűen a REMS ⅜ – 2" karmantyú-feszítőkkel történik.

 

REMS csőmegmunkáló gépek és szerszámok / ant PROFITOOLS Kft.

Dolgozott már ezzel az eszközzel? Írjon róla véleményt! A vélemények segítenek, hogy jobb szolgáltatásokat nyújthassunk Önnek.

Megjegyzés: HTML-kód használata nem engedélyezett!
    Rossz           Kitűnő
captcha
E-mail Facebook Instagram Linked In