antprofitools.hu/rems
mimoriadna akcia rems

REMS Akku-Nano csővágó

206 830 Ft -tól ÁFA nélkül

  • Kedvezmény bejelentkezés vagy regisztráció után
  • Ingyenes szállítás 50 000 HUF Áfa nélkül felett
  • Garanciális és jótállás utáni szerviz
  • Szaktanácsadás
Tanácsra van szüksége? 06 70 417 6555

REMS Akku-Nano csővágó

REMS Akku-Nano csővágó
Nagy teljesítményű, könnyen kezelhető elektromos szerszám csövek vágásához. A kereskedelembe és az iparba. Építkezésekre és műhelyekbe.

Ideális présfitting-rendszerek darabolásakor
Merőleges a követelményeknek megfelelően
Forgácsmentes nincsenek forgácsok a a csővezetékekben
Külső él nélkül  Az O-gyűrűt nem sérti meg a külső él.
Száraz  a kenőanyagok nem károsítják az O-gyűrűt.
Gyors  a túlhevülés nem károsítja a cső anyagát.

Felépítés
Hordozható akkumulátoros csővágó, gyors, külső élmentes, derékszögű méretre vágáshoz. Könnyen kezelhető, és könnyű, csak 2,1 kg. Ráerősíthető munkapadra, vagy feszítő karba fogható. Stabil, csavarodásnak ellenálló alumíniumkonstrukció derékszögű vágáshoz. Könnyű csővágás a speciális vágókorongnak köszönhe- tően. Különböző vágókerekek a gyors daraboláshoz. Az előtolás erő kímélő
az ergonomikus kialakítású tolókarnak köszönhetően. A vágókerék az előtoló mozgás határolásával az ellennyomó-görgők érintése ellen védett. Elektromos töltésszintmérö a teljes lemerülés elleni védelemmel is.

Csőmegtámasztás
3  stabil, speciális elrendezésű ellennyomó görgő edzett precíziós acélból a darabolandó csövek súrlódásszegény forgatásához és biztos vezetéséhez a teljes munkatartományban Ø 10 40 mm-ig, valamint a vágókerék fogáspont- jának optimalizálására a darabolandó csövön (szabadalmi kód: EP 2 077 175). Beállításmentes.

Meghajtás
Robusztus, pontos golyós- és tűcsapágyas meghajtás, karbantartást nem igényel. Különösen erős akku-motor 10,8 V, nagy teljesítménytartalékkal, 270 W leadott teljesítmény. Szuper gyors, pl. rézcsőr Ø 22 mm, 3 másodperc alatt. Ideális fordulat- szám 130 min-  az optimális csővágási sebességhez. Biztonsági billenő kapcsoló.

Li-Ion-Technológia
A Li-Ion 10,8 V akkumulátor, 1,3 Ah teljesítménnyel. Nagyteljesítényü és könnyü. Nagy energiasürüsség több vágáshoz. Túlmelegedés és túltöltöttség ellen védett a hömérséklet ellenörzésnek köszönhetöen (NTC). Gyorstöltő készülék rövid feltöl- tési időt biztosít. Memóriaeffektustól mentes, az akkumulátor teljes kihasználására.

REMS Vágókerekek
Német csúcsminőség. A REMS Akku-Nano teljesítmény-adataihoz és a leválasz- tandó nyersanyagokhoz illeszkedő, különböző vágási geometriájú vágókerekek, a külső sorja nélküli gyors darabolás érdekében. A speciális edzésű, szívós, REMS vágó-betét hosszú élettartamot biztosít.

REMS csőmegmunkáló gépek és szerszámok / ant PROFITOOLS Kft.

Dolgozott már ezzel az eszközzel? Írjon róla véleményt! A vélemények segítenek, hogy jobb szolgáltatásokat nyújthassunk Önnek.

Megjegyzés: HTML-kód használata nem engedélyezett!
    Rossz           Kitűnő
captcha