antprofitools.hu/rems


REMS akcia

REMS Cento Csővágó gép + Vágókerék CU-INOX INGYEN

  • Kedvezmény bejelentkezés vagy regisztráció után
  • Ingyenes szállítás 50 000 HUF Áfa nélkül felett
  • Garanciális és jótállás utáni szerviz
  • Szaktanácsadás
Tanácsra van szüksége? 06 70 417 6555

REMS Cento Csővágó gép + Vágókerék CU-INOX INGYEN

REMS Cento rezač rúr
Könnyű, hordozható, kompakt gép. Elektromos töltés- szintkontrol a teljes lemerültség ellen. A kereskedelembe és az iparba. Építkezésekre és műhelyekbe.

Ideális présfitting-rendszerek darabolásakor
Merőleges a követelményeknek megfelelően Forgácsmentes nincsenek forgácsok a a csővezetékekben Külső él nélkül  Az O-gyűrűt nem sérti meg a külső él.
Száraz  a tömítőgyűrűt semmilyen hűtő-kenőanyag nem károsítja.
Gyors  a túlhevülés nem károsítja a cső anyagát.

Felépítés
Kompakt, hordozható csővágógép a gyors, merőleges, sorjamentes vágáshoz. Praktikus, jól hordozható, csak 16,8 kg. Stabil, csavarodásnak ellenálló öntvény- konstrukció derékszögű vágáshoz. Különböző vágókerekek a merőleges gyors daraboláshoz (Szabadalom EP 1 782 904). Az előtolás erő kímélő a megfelelő fogantyúnak, a bevált tolókarnak és a tűcsapágyba fektetett trapéz alakú menetes orsónak köszönhetően. A vágókerék az előtoló mozgás határolásával az ellennyo- mó-görgők érintése ellen védett. Kapcsolódás a meghajtóhoz külsö-/belsö sorjá- zás REMS REG 10 – 54 E. Munkapadhoz vagy alsó állványhoz. A talajra helyezett meghajtás esetén alternatív előtolókar szállítható (lásd a tartozékokat).

Vezetőgörgők
A forgó mozgást a darabolandó csőre alacsony súrlódással átadó, edzett precíziós acélcsőből készült 4 stabil, golyóscsapágyas vezetőgörgő Ø 22 – 115 mm, Ø ¾– 4", trapéz elrendezésű, és cserélhető. A teljes munkatartomány (Ø 22 – 115 mm) beállításmentes. Tartozék vezetőgörgők rozsdamentes acélcsőből. 8 – 22 átmérőjű csövek darabolására két csődarab (Ø 28 × 220 mm) felhelyezésével a vezetőgör- gőkre.

Meghajtás
Robusztus, precíz golyós- és tűcsapágyazású karbantartást nem igénylő hajtómű. Jól bevált 1200 W univerzális motor. Nagy teljesítményű, pl. Ø 54 mm rozsda- mentes acélcső elvágása csak 4 másodperc. Ideális fordulatszám 115 min- az anyag optimális elválasztási sebessége érdekében. Biztonsági taposókapcsoló  az ergonomikus és biztonságos munkához.

REMS Vágókerekek
Német csúcsminőség. A REMS Cento teljesítmény-adataihoz és a leválasztandó nyersanyagokhoz illeszkedő, különböző vágási geometriájú vágókerekek, a külső sorja nélküli gyors darabolás érdekében. A speciális edzésű, szívós, REMS vágó-betét hosszú élettartamot biztosít.

REMS csősorjázó
Belsö csösorjázó REMS REG 28 – 108 a Ø 28 – 108 mm csövekhez , Ø ¾ – 4", az elektromos meghajtóhoz mint a REMS Cento csődaraboló, mint tartozék. Külsö-/belsö csősorjázás REMS REG 10 – 54 E Ø 10 – 54 mm csövekhez, 
Ø ½ – 2⅛", az elektromos csödaraboló géphez REMS Cento.

 

REMS csőmegmunkáló gépek és szerszámok / ant PROFITOOLS Kft.

Dolgozott már ezzel az eszközzel? Írjon róla véleményt! A vélemények segítenek, hogy jobb szolgáltatásokat nyújthassunk Önnek.

Megjegyzés: HTML-kód használata nem engedélyezett!
    Rossz           Kitűnő
captcha
E-mail Facebook Instagram Linked In