antprofitools.hu/rems
REMS akcia

REMS Eva Kézi menetvágó 2"

  • Kedvezmény bejelentkezés vagy regisztráció után
  • Ingyenes szállítás 50 000 HUF Áfa nélkül felett
  • Garanciális és jótállás utáni szerviz
  • Szaktanácsadás
Tanácsra van szüksége? 06 70 417 6555

REMS Eva Kézi menetvágó 2"

REMS Eva Set
Bevált minőségi menetvágó szerszám kiváló vágási tulajdonságokkal.

Rendszerelőny
Nagy vágási tartomány 1¼"-ig, és 2"-ig csak egy racsnis hajtókarral. Csak egyféle kisméretű, kompakt és gyorsan cserélhető vágófejjel, és csak egyféle vágópofával. Ugyanazon gyorsan cserélhető vágófejek illeszkednek minden REMS menetvágó fejhez, és megfelelő más gyártmányú menetvágó fejekhez is. Ezért egyszerű, kedvező költségű. Tévedés nem lehetséges.

Racsnis hajtókar
Különösen stabil. A racsnis hajtókar acélból készül, műanyag burkolattal szorosan körülvéve, a kényelmes munka érdekében. Érdes, csúszásmentes műanyag fogantyú, a jó fogás érdekében. A racsni-irány egyszerűen átállítható. A gyorsan cserélhető vágófejek tökéletes, biztonságos felfekvésűek, egyszerűen és gyorsan behelyezhetők, és kivehetők.

Gyorsan cserélhető – vágófejek
A bevált technika, a vágófej, a vágóbetétek és a fedél magas anyagminősége és precíz, kompakt egységé történő kidolgozása garantálják a szuperkönnyű vágáskezdést és a könnyű menetvágást. A vágóbetétek nem akadnak be. Hosz- szú, precíz csőmegvezetés a tökéletes cső központosítás érdekében. A kifelé megnagyobbodó forgácselvezető ablakok jó forgácselvezetést tesznek lehetővé a menettisztaság érdekében. Gyorsan cserélhető S-menetvágófejek a csőmenetek vágásához a nehezen hozzáférhető helyeken.

Vágóbetétek
A bevált, elnyűhetetlen minőségi REMS vágóbetétek optimális vágási geometriájuk következtében szuperkönnyű vágáskezdést, könnyű menetvágást és tiszta meneteket garantálnak. Szívós, különlegesen edzett speciális acélból készülnek a rendkívül hosszú élettartam érdekében.

Menetvágó anyagok
REMS Sanitol és REMS speciál (49. oldal). Speciálisan a menetvágásra fej- lesztették ki. Ezért különösen magas kenési- és a hűtőhatással rendelkeznek. A menetek tisztasága és a vágókések, szerszámok, és gépek hosszú élettartama érdekében feltétlenül szükségesek.

Karmantyú menetvágás
Célszerűen a ⅜ – 2" REMS karmantyú-feszítőkkel.

REMS csőmegmunkáló gépek és szerszámok / ant PROFITOOLS Kft.

Dolgozott már ezzel az eszközzel? Írjon róla véleményt! A vélemények segítenek, hogy jobb szolgáltatásokat nyújthassunk Önnek.

Megjegyzés: HTML-kód használata nem engedélyezett!
    Rossz           Kitűnő
captcha
E-mail Facebook Instagram Linked In