antprofitools.hu/rems
REMS akcia

REMS Magnum 2" L-T Menetvágó gép

  • Kedvezmény bejelentkezés vagy regisztráció után
  • Ingyenes szállítás 50 000 HUF Áfa nélkül felett
  • Garanciális és jótállás utáni szerviz
  • Szaktanácsadás
Tanácsra van szüksége? 06 70 417 6555

REMS Magnum 2" L-T Menetvágó gép

Robusztus, kompakt, nagyteljesítményű gép menet- vágásra, darabolásra, sorjamentesítésre, karmantyú- menetvágásra, görgős hornyolásra. Installáláshoz, fémmeg-munkáló kézműipar-, ipar számára. Az építési helyszínen és a műhelyben.

Működési elv
Forgó anyag – álló szerszámok.

Felépítés
Robusztus, az építési heyszínnek megfelelő konstrukció. Kedvező méretek, kedvező súly, pl. a REMS Magnum 2000 L-T csak 57 kg. Nagyméretű munka- és forgácstér.
2 Kivitelek:
-  L-T könnyű kivitel, levehető, nagyméretű olajteknővel és forgácstartóval.
-  T kivitel, integrált, még nagyobb olajteknővel, és forgácstartóval.
A munkapad számára. Alsó állvány, mozgatható és összecsukható alsó állvány vagy mozgatható alsó állvány anyaglerakóval, tartozékként, az egyszerű szállítás, optimális munkamagasság és stabil állás érdekében.

Meghajtás
Rendkívül nagy, erőteljes és gyors, pl. az R 2 menet 15 sec-on belül. Egyáltalán nem kíván karbantartást, zárt olajfürdőben futó hajtómű.
3 nagy teljesítményű motor közül választhatunk:
  Átütésbiztos univerzális motor, 1700 W, Túlterhelésvédelem. Orsó fordulatszám 53 min-
  Átkapcsolható pólusú kondenzátoros motor, 2100 W, Túlterhelésvédelem. 2 orsófordulatszám 52 és 26 min- teljes terhelés alatt is. Nagyon halk futás.
  Átkapcsolható pólusú háromfázisú motor, 2000 W, Túlterhelésvédelem. 2 orsófordulatszám 52 és 26 min- Teljes terhelés alatt is. Nagyon halk futás.
A munkának megfelelő biztonsági lábkapcsoló vész kikapcsolóval, 2-fokozatú, ezért a munkavégzés alatt a teljes kapacitással terhelhető.

Befogótokmány
Bevált gyorsbefogós - ütőtokmány, önmeghúzós. A cső átcsúszása nem lehetsé- ges. A befogó tokmány és a központosító tokmány közötti nagy távolság biztosítja a hosszú csövek biztonságos befogását. Hátsó központosító tokmány az anyag beszabályozásához.

Automatikus kenőanyaghűtés
Robusztus, bevált, nagy szállítási teljesítményű kenőanyagszivattyú. Az optimali- zált, sokoldalú vágóanyag betáplálás a menetvágófejen keresztül,  közvetlenül a vágóhelyhez, garantálja a menettisztaságot és a vágóbetétek, a hajtómű és a motor hosszabb élettartamát.

Univerzális – automatikus vágófej
Csak egy darab univerzális-automatikus vágófej van az összes menethez, a hosszú menethez is; automatikusan nyíló a menethossz - automatikával, kúpos menetek számára. A menet-méretek gyors, egyszerű beállítása. Áttekinthető menetméret-skála. A vágóbetétek gyors, egyszerű cseréje a vágóbetét-tartóban lévő ugratós pozícionáló következtében.

Vágóbetétek
A bevált, elpusztíthatatlan minőségi REMS vágóbetétek optimális vágási geomet- riájuk által szuperkönnyű vágáskezdést, könnyű menetvágást és tiszta meneteket garantálnak. Szívós, különlegesen edzett speciális acélból készülnek a rendkívül hosszú élettartam érdekében.

Csődaraboló
Önközpontosító. Kovácsolt acélból készült stabil kengyel. Ergonómikus, széles kézifogantyú az orsó erőteljes beállításához. A bevált, szívós REMS vágóbetét- acélból készült speciális edzésű metszőkerék hosszú éltartartósságot  garantál.

Belső cső-sorjamentesítő
Stabil, könnyen kezelhető sorjamentesítő berendezés, változtatható sorjamente- sítő pozícióval. A speciális edzésű és speciális kiképzésű sorjamentesítő penge könnyű sorjamentesítést és extrém hosszú éltartamot garantál. 2-élű az optimális forgács-folyam érdekében különösen kis csőméretek esetén.

Menetvágó anyagok
Sanitol és REMS speciál. Speciálisan a menetvágásra fejlesztették ki. Ezért különösen magas kenési- és a hűtőhatással rendelkeznek. A menetek tisztasága és a vágópofák, szerszámok, és gépek hosszú élettartama érdekében feltétlenül szükségesek.

REMS 4"Automatikus vágófej
Csőmenetekhez 2½ – 4".

 

REMS csőmegmunkáló gépek és szerszámok / ant PROFITOOLS Kft.

Dolgozott már ezzel az eszközzel? Írjon róla véleményt! A vélemények segítenek, hogy jobb szolgáltatásokat nyújthassunk Önnek.

Megjegyzés: HTML-kód használata nem engedélyezett!
    Rossz           Kitűnő
captcha
E-mail Facebook Instagram Linked In