antprofitools.hu/rems


REMS akcia

REMS Magnum 4" L-T Menetvágó gép

  • Kedvezmény bejelentkezés vagy regisztráció után
  • Ingyenes szállítás 50 000 HUF Áfa nélkül felett
  • Garanciális és jótállás utáni szerviz
  • Szaktanácsadás
Tanácsra van szüksége? 06 70 417 6555

REMS Magnum 4" L-T Menetvágó gép

Robusztus, kompakt, nagyteljesítményű gép menet- vágásra, darabolásra, sorjamentesítésre, karmantyú menetvágásra, görgős hornyolásra. Installáláshoz, fémmegmunkáló kézműipar-, ipar számára. Az építési helyszínen és a műhelyben.

Működési elv
Forgó anyag – álló szerszámok.

Felépítés
Robusztus, kompakt, az építési helyszínnek megfelelő konstrukció. Kedvező méretek, kedvező súly, pl. a REMS Magnum 4000 L-T csak 81 kg. Nagyméretű munka- és forgácstér.
2  Kivitelek:
    L-T könnyű kivitel, levehető, nagyméretű olajteknővel és forgácstartóval.
    T kivitel, integrált, még nagyobb olajteknővel, és forgácstartóval.
A munkapad számára. Alsó állvány, mozgatható és összecsukható alsó állvány vagy mozgatható alsó állvány anyaglerakóval, tartozékként, az egyszerű szállítás, optimális munkamagasság és stabil állás érdekében.

Meghajtás
Rendkívül nagy, erőteljes és gyors, pl. az R 2 menet 15 sec-on belül. Egyáltalán nem kíván karbantartást, zárt olajfürdőben futó hajtómű.
3  nagy teljesítményű motor közül választhatunk:
    Átütésbiztos univerzális motor, 1700 W, Túlterhelésvédelem. Orsó fordulatszáml 23 min-
    Átkapcsolható pólusú kondenzátoros motor, 2100 W, Túlterhelésvédelem. 2 orsófordulatszám 52 és 26 min- teljes terhelés alatt is. Nagyon halk működés
    Átkapcsolható pólusú háromfázisú motor, 2000 W, Túlterhelésvédelem. 2 orsófordulatszám 52 és 20 min- terhelés alatt is. Nagyon halk működés.
A munkának megfelelő biztonsági lábkapcsoló vész kikapcsolóval, 2-fokozatú, ezért a munkavégzés alatt a teljes kapacitással terhelhető.

Befogótokmány
Bevált gyorsbefogós - ütőtokmány, önmeghúzós. A cső átcsúszása nem lehetsé- ges. A befogó tokmány és a központosító tokmány közötti nagy távolság biztosítja a hosszú csövek biztonságos befogását. Hátsó központosító tokmány az anyag beszabályozásához.

Automatikus kenőanyaghűtés
Robusztus, bevált, nagy szállítási teljesítményű kenőanyagszivattyú. Az optimali- zált, sokoldalú vágóanyag betáplálás a menetvágófejen keresztül, közvetlenül a vágóhelyhez, garantálja a menettisztaságot és a vágóbetétek, a hajtómű és a motor hosszabb élettartamát.

Univerzális – automatikus vágófej
Csak egy darab  /16 – 2" és 2½ – 4" univerzális-automatikus vágófej van az összes menethez, a hosszú menethez is; automatikusan nyíló a menethossz - automatikával, kúpos menetek számára. A 6 db 2½ – 4" vágóbetét előnyösen hat a vágóerőnek a csövön történő eloszlására, ezáltal körkörös, és tiszta menetek keletkeznek. A menet-méretek gyors, egyszerű beállítása. Áttekinthető menet- méret-skála. A vágóbetétek gyors, egyszerű cseréje a vágóbetét-tartóban lévő ugratós pozícionáló következtében.

Vágóbetétek
A bevált, elnyűhetetlen minőségi REMS vágóbetétek optimális vágási geometri- ájuk által szuperkönnyű vágáskezdést, könnyű menetvágást és tiszta meneteket garantálnak. Szívós, különlegesen edzett speciális acélból készülnek a rendkívül hosszú élettartam érdekében.

Csődaraboló
Központosító. Kovácsolt acélból készült stabil kengyel. Ergonómikus, széles kézi- fogantyú az orsó erőteljes beállításához. A bevált, szívós REMS vágóbetét-acélból készült speciális edzésű metszőkerék hosszú éltartartósságot garantál.

Belső cső-sorjamentesítő
Stabil, könnyen kezelhető sorjamentesítő berendezés, változtatható sorjamente- sítő pozícióval. A speciális edzésű és speciális kiképzésű sorjamentesítő penge könnyű sorjamentesítést és extrém hosszú éltartamot garantál. 2-élű az optimális forgács-folyam érdekében különösen kis csőméretek esetén.

Szerszámkészletek
Für 2½ – 4"-ra és ¼ – 2"-ra egy-egy komplett, a mindenkori vágási tartományhoz hozzáillesztett univerzális, automatikus vágófejjel, csődarabolóval, belső cső-sorjamentesítő berendezéssel, szorítókarral rendelkező szerszámkészlet.

Menetvágó anyagok
Sanitol és REMS speciál. Speciálisan a menetvágásra fejlesztették ki. Ezért különösen magas kenési- és a hűtőhatással rendelkeznek. A menetek tisztasága és a vágópofák, szerszámok, és gépek hosszú élettartama érdekében feltétlenül szükségesek.

Karmantyú menetvágás
Célszerűen az automatikus belső befogású REMS Nippelfix ½ – 4"-el, vagy a kézi belső befogású ⅜ – 2" REMS karmantyú befogókkal.

REMS Görgős hornyoló berendezés
Robusztus, kompakt görgős hornyoló berendezés olaj-hidraulkus előtolással, csöves tengelykapcsoló rendszerek csöveinek hornyolásához NA 25–300, 1–12".

REMS csőmegmunkáló gépek és szerszámok / ant PROFITOOLS Kft.

Dolgozott már ezzel az eszközzel? Írjon róla véleményt! A vélemények segítenek, hogy jobb szolgáltatásokat nyújthassunk Önnek.

Megjegyzés: HTML-kód használata nem engedélyezett!
    Rossz           Kitűnő
captcha
E-mail Facebook Instagram Linked In