antprofitools.hu/rems
REMS akcia

REMS MSG 63 EE Set 16-63 Fűtőelemes tokos hegesztő készülékek

  • Kedvezmény bejelentkezés vagy regisztráció után
  • Ingyenes szállítás 50 000 HUF Áfa nélkül felett
  • Garanciális és jótállás utáni szerviz
  • Szaktanácsadás
Tanácsra van szüksége? 06 70 417 6555

REMS MSG 63 EE Set 16-63 Fűtőelemes tokos hegesztő készülékek

REMS MSG 63 EE
Nagyteljesítményű elektromos készülékek, gazdaságos fitting-hegesztéshez. Mindenütt használható, kézi vezetéssel, vagy a munkapadon történő használatra.

Építési mód
Kézre álló, könnyű. Kézi munkavégzés, vagy munkapadon. Sorozatszerűen lerakó állvánnyal és tartóval, a munkapadon történő vízszintes, vagy függőleges irányú rögzítéshez (Munkapad-állvány nincs az MSG 25-höz).

Fűtőelemek DVS szerint
Lap alakú, plánparallel, DVS szerinti fűtőelem. Alumínium ötvözetbe ágyazott korrózióálló, elektromos fűtőelem a közvetett hőátadás érdekében. A fűtőcsonkok, és fűtőhüvelyek DVS-nek megfelelőek, könnyen cserélhetők. Tartós PTFE-bevo- nat megakadályozza a műanyag maradékok tapadását, valamint revesedését, és lehetővé teszi a problémamentes tisztítást. Optimális hőmérsék-let eloszlás, és állandó hőmérséklet a teljes hasznos felületen. Rögzítő csavarok rozsdamentes acélból.

Hőmérséklet, és hőmérséklet-szabályozás
Választható
    180–290°C között beállítható hőmérséklet, a PP- csövekre előre beállítva 260°C-ra, elektronikus hőmérséklet szabályzóval igen szűk tűréssel, (EE),
    A PP-csövekre rögzítetten beállított hőmérséklet 260°C-ra, mechanikus hőmérséklet szabályzóval, +/–10°C (FM) tűréssel
Elektronikus és a mechanikus hőmérséklet-szabályozás, a beállított hőmérsékletet a DVS által előírt határok között szabályozza. Hőmérséklet ellenőrző lámpa és hálózati ellenőrző lámpa.

REMS csőmegmunkáló gépek és szerszámok / ant PROFITOOLS Kft.

Dolgozott már ezzel az eszközzel? Írjon róla véleményt! A vélemények segítenek, hogy jobb szolgáltatásokat nyújthassunk Önnek.

Megjegyzés: HTML-kód használata nem engedélyezett!
    Rossz           Kitűnő
captcha
E-mail Facebook Instagram Linked In