antprofitools.hu/rems
REMS akcia

REMS Nano csővágó

  • Kedvezmény bejelentkezés vagy regisztráció után
  • Ingyenes szállítás 50 000 HUF Áfa nélkül felett
  • Garanciális és jótállás utáni szerviz
  • Szaktanácsadás
Tanácsra van szüksége? 06 70 417 6555

REMS Nano csővágó

REMS Nano csővágó
Nagy teljesítményű, könnyen kezelhető elektromos szerszám csövek vágásához. A kereskedelembe és az iparba. Építkezésekre és műhelyekbe.

Ideális présfitting-rendszerek darabolásakor
Merőleges a követelményeknek megfelelően.
Forgácsmentes nincsenek forgácsok a a csővezetékekben.
Külső él nélkül  Az O-gyűrűt nem sérti meg a külső él.
Száraz  a kenőanyagok nem károsítják az O-gyűrűt.
Gyors  a túlhevülés nem károsítja a cső anyagát.

Felépítés
Hordozható, elektromos csővágógép a gyors, merőleges, sorjamentes vágáshoz. Könnyen kezelhető, és könnyű, csak 1,9 kg. Ráerősíthető munkapadra, vagy feszítő karba fogható. Stabil, csavarodásnak ellenálló alumíniumkonstrukció derékszögű vágáshoz. Könnyű csővágás a speciális vágókorongnak köszönhe- tően. Különböző vágókerekek a gyors daraboláshoz. Az előtolás erő kímélő az ergonomikus kialakítású tolókarnak köszönhetően. A vágókerék az előtoló mozgás határolásával az ellennyomó-görgők érintése ellen védett.

Csőmegtámasztás
3 stabil, speciális elrendezésű ellennyomó görgő edzett precíziós acélból a darabolandó csövek súrlódásszegény forgatásához és biztos vezetéséhez a teljes munkatartományban Ø 10 – 40 mm-ig, valamint a vágókerék fogáspont- jának optimalizálására a darabolandó csövön (szabadalmi kód: EP 2 077 175). Beállításmentes.

Meghajtás
Robusztus, precíz golyós- és tűcsapágyazású, karbantartást nem igénylő hajtómű. Jól bevált 230 V, 130 W egyenáramú motor. Nagy teljesítményű, pl. Ø 22 mm rézcső elvágása csak 3 másodperc. Ideális fordulatszám  (130 min- ) az csövek optimális elválasztási sebessége érdekében. Biztonsági érintőkapcsoló.

REMS Vágókerekek
Német csúcsminőség. A REMS Nano teljesítmény-adataihoz és a leválasztandó nyersanyagokhoz illeszkedő, különböző vágási geometriájú vágókerekek, a külső sorja nélküli gyors darabolás érdekében. A speciális edzésű, szívós, REMS vágó-betét hosszú élettartamot biztosít.

REMS csőmegmunkáló gépek és szerszámok / ant PROFITOOLS Kft.

Dolgozott már ezzel az eszközzel? Írjon róla véleményt! A vélemények segítenek, hogy jobb szolgáltatásokat nyújthassunk Önnek.

Megjegyzés: HTML-kód használata nem engedélyezett!
    Rossz           Kitűnő
captcha
E-mail Facebook Instagram Linked In