antprofitools.hu/rems
REMS akcia

REMS Picus S2/3,5 Elektromos gyémánt-magfúrógép Ø 300 mm

  • Kedvezmény bejelentkezés vagy regisztráció után
  • Ingyenes szállítás 50 000 HUF Áfa nélkül felett
  • Garanciális és jótállás utáni szerviz
  • Szaktanácsadás
Tanácsra van szüksége? 06 70 417 6555

REMS Picus S2/3,5 Elektromos gyémánt-magfúrógép Ø 300 mm

REMS Picus S2/3,5
Nagyfeljesítményü és könnyen kezelhetö elektromos magfúró szerszám, pl. betonva, vasbetonba, mindenféle falazatba, természetes közetbe, aszfaltba, esztrichbe.
Száraz és vizes fúrásra, fúróállvánnyal vezetve. A kereskedelembe és az iparba.

Univerzális használat
Univerzális meghajtó gépek száraz, vagy nedves fúrásokhoz, kézi vezetéssel, vagy fúróállvánnyal. Mindenhol alkalmazható, szűk sarkokban jól rögzíthető. Rendkívül sokoldalú és nagyteljesítményű, pl. vasbeton, falazat és egyéb anyagok fúrásánál. Csővezetékek- és kábelátvezetések, szellőzőcsatornák, központi fúrások számára.

Rendszerelőny
Csak egyfajta univerzális gyémánt magfúró-korona az összes REMS Picus meghajtó géphez és más gyártók megfelelő meghajtó gépeihez. Ezért a raktáro- zás egyszerű és olcsó. Felcserélés nem lehetséges.

Építési mód

Kompakt, kézre álló meghajtó gép a vibrációmentes magfúráshoz, UNC 1¼-os külső. Könnyen oldható gyűrű, a gyémánt fúrókorona könnyű kioldásához. Kompakt, robusztus, egy univerzális rendszer használható többféle anyaghoz. A súlya csak 14,4 kg. Egyszerű, gyors, pl. 200 mm vasbeton Ø 62 csak 2 perc. A fúróállvány oszlopa és talpa négyszögletes acélcsőből stabilan van hegesztve. Vízbevezető egység a nedves-fúráshoz, beállítható lezáró szeleppel és gyors- kuplung vízleállítással és ½"-os tömlő-csatlakozással.

Meghajtás 
Robusztus, erőteljes, 2200 W univerzális motor. Stabil, karbantartást nem igénylő, 2-fokozatú hajtómű az optimális terhelési fordulat-szám kiválasztása a fúróát- mérőhöz. A fúróorsó terhelés alatti fordulatszáma 320 min- , 760 min- Blokkolás védelem a biztonsági csúszó tengelykapcsoló segítségével. Billenőkapcsoló. Érintö kapcsoló integrált személyvédelmi biztonsági kapcsolóval (PRCD).

Multifunkciós elektronika
Multi funkciós elektronika, áramkorlátozásos lágyindítással a ráfúrásnál, automatikus fordulat-szám korlátozás üresjáratban a zaj csökkentése és a motor kímélése érdekében, túlterhelés védelem, blokkolás-védelem a motor és a hajtómű részére.

Univerzális gyémánt magfúró-koronák
Univerzálisan használható a száraz- és a nedves fúráshoz, kézi vezetéssel, vagy fúróállvánnyal. Tetszés szerint REMS Univerzális gyémánt magfúró, induktí- van forrasztva, vagy REMS Univerzális-gyémánt-koronafúrómag LS, lézerrel he- gesztve, magas hőmérsékletet állóan (230 – 231 oldal). UNC 1¼ belső menetes csatlakozó. Fúrásmélység 420 mm. Speciálisan kifejlesztett, értékes, magas gyémánt részarányú, gyémánt-szegmensek, és speciális kötés, a kiemelkedő fúróteljesítmény és a különlegesen magas élettartam érdekében. Ideális univer- zális használatra vasbetonban és falazatban egyaránt. Tartozékként adapter, a REMS univerzális gyémánt magfúró-koronákhoz, a más gyártmányú meghajtó gépekben történő használathoz. Könnyen kioldható gyűrű, a gyémánt fúrókorona könnyű kioldásához, tartozékként.


REMS csőmegmunkáló gépek és szerszámok / ant PROFITOOLS Kft.

Dolgozott már ezzel az eszközzel? Írjon róla véleményt! A vélemények segítenek, hogy jobb szolgáltatásokat nyújthassunk Önnek.

Megjegyzés: HTML-kód használata nem engedélyezett!
    Rossz           Kitűnő
captcha
E-mail Facebook Instagram Linked In