antprofitools.hu/rems
REMS akcia

REMS Univerzális gyémánt magfúró-koronák LS

  • Kedvezmény bejelentkezés vagy regisztráció után
  • Ingyenes szállítás 50 000 HUF Áfa nélkül felett
  • Garanciális és jótállás utáni szerviz
  • Szaktanácsadás
Tanácsra van szüksége? 06 70 417 6555

REMS Univerzális gyémánt magfúró-koronák LS

REMS Univerzális gyémánt magfúró-koronák LS

Univerzális gyémánt magfúró-koron LS. Lézerrel  hegesztett, magas hőfokot álló. Univerzálisan alkalmazhatók száraz, vagy nedves fúrásokhoz, kézi vezetéssel, vagy fúróállvánnyal. Többfajta alapanyaghoz mint pl. beton vasbeton, falazat, tersmészetes kövezet, aszfalt, esztrich minden fajtája.

Univerzálisan bevethetö többfajta anyaghoz is, száraz-, vizes fúráshoz, kézzel vezetve vagy állvánnyal.

Egységes csatlakozási menet: UNC 1¼ belső. Fúrási mélység 420 mm.

Speciálisan kifejlesztett, értékes gyémánt-szegmensek, magas gyémánt tartalom- mal, és speciális kötéssel, a kiemelkedő fúróteljesítmény, és a különösen magas élettartam érdekében. Ideális vasbetonban és falazatban történő univerzális alkalmazásra.

A gyémánt-szegmensek ékformájú (prizma) metszettel a gyors, könnyű és egy- szerü megfúráshoz. Teljesen automatikus berendezéssel, lézerrel hegesztve a hegesztések egyenletesen kiváló minőségét biztosítandó. Magas hőfokot álló - extrém hőmegterhelés esetén sem lép fel a szegmensek túlmelegedéséből eredö kiolvadása.

Tartozék: Könnyen oldható gyűrű, a gyémánt fúrókorona könnyű kioldásához.

Meghajtás az összes REMS Picus meghajtógép és más gyártmányok megfelelő meghajtógépeinek a segítségével, amelyek UNC 1¼ külső csatlakozómenetekkel rendelkeznek. Adapter a REMS univerzális gyémánt magfúró koronák LS csatlakoztatásához a meghajtó-gépeken levő másfajta csatlakozómenetekkel (tartozékként).

REMS csőmegmunkáló gépek és szerszámok / ant PROFITOOLS Kft.

Dolgozott már ezzel az eszközzel? Írjon róla véleményt! A vélemények segítenek, hogy jobb szolgáltatásokat nyújthassunk Önnek.

Megjegyzés: HTML-kód használata nem engedélyezett!
    Rossz           Kitűnő
captcha
E-mail Facebook Instagram Linked In