antprofitools.hu/rems


REMS akcia

REMS Power-Press Elektrohidraulikus présgép

  • Kedvezmény bejelentkezés vagy regisztráció után
  • Ingyenes szállítás 50 000 HUF Áfa nélkül felett
  • Garanciális és jótállás utáni szerviz
  • Szaktanácsadás
Tanácsra van szüksége? 06 70 417 6555

REMS Power-Press Elektrohidraulikus présgép

REMS Power-Press Elektrohidraulikus radiálprés
Univerzális, kézreálló elektromos szerszám, lekapcsoló jelzéssel, valamennyi járatos présfitting-rendszer préskötésének  létrehozásához.

Rendszerelőny
Csak egyféle préspofa/présgyűrű minden REMS radiális préshez (kivéve: REMS Mini-Press ACC) és más gyártók megfelelő radiális préseihez. Az összes, *-al jelölt présfogónak van egy további csatlakozója (EP 1 223 008 sz. szabadalom, US 6,739,172 sz. szabadalom), és illeszthető a REMS Eco-Press kézi radiálpréshez is. Ezért egyszerűen és olcsón raktározható.

Préspofák/présgyűrűk minden szokványos rendszerhez
A REMS présfogók/préspofák teljes készlete minden szokványos préskötésű rendszerhez (142 – 158 oldal). Erősen terhelhető présfogók/préspofák kovácsolt és különösen edzett speciális acélból. A REMS présfogók/préspofák nyomófelületei rendszerspecifikusak, és megfelelnek a mindenkori préskötésű rendszerek nyomó- felületeinek. Ezáltal a préselés kifogástalanul rendszerkonform, és biztonságos.

Felépítés
Kompakt, robusztus, az építési helyszínnek megfelelő. Kis méretek, karcsú forma, a meghajtógép csupán csak 4,7 kg. Ezért mindenütt használható, fej fölött, szűk helyeken. Ergonómiai kialakítású ház, fogantyú-mélyedéssel. Forgatható présfo- gó-befogás. A présfogók/préspofák biztos rögzülése az automatikus reteszelés révén. Más gyártók megfelelő préspofa/présgyűrű is.

Préselési folyamat érintőgombos üzemmódban
A munkavégzési biztonság, a működési biztonság, és az üzemelési biztonság érdekében. A présfogó teljes lezárásával kifogástalan préselés hajtható végre. A préselési folyamat befejezését követően akusztikus lekapcsolójelzés kiadása. A présfogó a visszafutásra történő átkapcsolásig zárva marad. A helyes préselés megtekintéses ellenőrzése (teljesen zárt présfogó) ezért kifogástalanul lehetséges.

Meghajtás
Nagy előtoló- és préselési erő a másodperceken belüli, kifogástalan préseléshez. Nagyteljesítményű, elektrohidraulikus hajtás, jól bevált 450 W-os univerzális motorral, robusztus bolygókerekes hajtóművel, excenteres dugattyús szivattyúval és kompakt nagyteljesítményű hidraulikus rendszerrel. Biztonsági érintőkapcsoló.

REMS csőmegmunkáló gépek és szerszámok / ant PROFITOOLS Kft.

Dolgozott már ezzel az eszközzel? Írjon róla véleményt! A vélemények segítenek, hogy jobb szolgáltatásokat nyújthassunk Önnek.

Megjegyzés: HTML-kód használata nem engedélyezett!
    Rossz           Kitűnő
captcha
E-mail Facebook Instagram Linked In