antprofitools.hu/rems
REMS akcia

REMS Solar-Push Elektromos feltöltő és öblítő egység I 80

  • Kedvezmény bejelentkezés vagy regisztráció után
  • Ingyenes szállítás 50 000 HUF Áfa nélkül felett
  • Garanciális és jótállás utáni szerviz
  • Szaktanácsadás
Tanácsra van szüksége? 06 70 417 6555

REMS Solar-Push Elektromos feltöltő és öblítő egység I 80

REMS Solar-Push I 80
Nagy teljesítményű, elektromos töltő és átmosó egység, zárt rendszerek feltöltéséhez, átmosásához és légtele- nítésére. Ideális a szolár rendszerekhez, geotermikus rendszerekhez és padló/fal - fűtéshez.

Rendszerelőny
Feltöltés, átmosás és légtelenítés egy munkafázisban.Ideális napenergiát hasznosító rendszerekhez, geotermikus rendszerekhez és padló/fal - fűtéshez. Tartályok feltöltéséhez is.

Kivitelezés
Nagy teljesítményű, elektromos töltő és átmosó egység, stabil és mozgatható acélcső állványon, a stabilitás végett. 2 levegővel telített kerék a könnyű mozga- táshoz, az egyenetlen építkezési területekre. Praktikus tömlőtartó. Könnyü, csak 19 kg. Stabil 30 l űrtartalmú műanyagtartály, UV-stabilizált PE-ből, töltési szint-ki- jelzővel, a könnyű tisztításhoz levehető, a könnyű feltöltéshez nagy nyílással.
Praktikus csavaros fedél a gyors nyitáshoz és lezáráshoz. Visszafolyó-csatlakozó ¾" bukócsővel, az átviteli médium felhabzását megelőzendő a műanyag tartályban. Lezáró csap a könnyű tisztításhoz és a műanyagtartály cseréjéhez, amennyiben különböző töltőanyag kerül felhasználásra. Kettő praktiskus fogantyú a műanyag- tartállyal való egyszerűbb manipulálás érdekében. Magas hőmérsékletet álló,
a műanyag tartályt és a pumpát összekötő tömlő. A szívó vezetékben finomszűrő nagy kémlelő ablakkal, az esetleges maradék levegő könnyű felismerésére, valamint szennyeződések, pl. forgács, forrasztási és hegesztési maradékok kiszűrésére.

REMS Solar-Push I 80
Szárazon önfelszívó impeller-szivattyú speciális járókerékkel NBR-ből, különböző átviteli szérumokhoz, pl. hőátviteli folyadékok, fagyálló folyadékok, víz, vizes oldatok, emulziók. Jól bevált, nagy teljesítményű, halk járású kondenzátor-motor, 1000 W, Be-/Kikapcsoló. Nagy átviteli teljesítmény, 27 l/min, zárt rendszerek gyors feltöltéséhez, hatékony átmosásához és légtelenítéséhez, valamint tartályok feltöltéséhez. Dekompressziós szelep a nyomócsövek nyomásának munka utáni egyszerű csökkentésére. Folyamatos terhelésre ≤ 80°C. 2 darab flexibilis, EPDM- szövet-tömlő ½" T100, (szintetikus kaucsuk) nyomó és visszafolyó vezetékként, darabonként 3 m hosszú, csavaros csatlakozóval ¾", különösen hőálló ≤ 100°C.

Tartozékok széles választéka
Záró szelep, nyomás vagy visszavezetö cső elzárásáért, például a szállítás során. Finom szűrőn finom szűrőzsákkal 70 mikron, amely csavarható fedélböl mely csatlakozik a visszavezetö csőhöz ¾" csatlakozóval, finom szűrőzsákkal 70 mikron, finom szűrő elem 90 mikron, mosható, nagy szennyeződés gyűjtő tartály a szeny- nyezödések felfogásához, visszavezető cső a padló- és falfüttéses rendszerek átöblítéséhez, a lerakódások eltávolításához. Az áramlási irányt váltó szelep EPDM tömlővel ½" T100 a padló- és falfüttéses rendszerek átöblítéséhez, a lerakódások eltávolításához a nyomás irányt váltó áramlás segítségével. A visszaváltó ventil segítségével a töltö médiumot nagyobb mennyiségben át lehet nyomatni a másik edénybe.

REMS csőmegmunkáló gépek és szerszámok / ant PROFITOOLS Kft.

Dolgozott már ezzel az eszközzel? Írjon róla véleményt! A vélemények segítenek, hogy jobb szolgáltatásokat nyújthassunk Önnek.

Megjegyzés: HTML-kód használata nem engedélyezett!
    Rossz           Kitűnő
captcha
E-mail Facebook Instagram Linked In