antprofitools.hu/rems
REMS akcia

REMS Solar-Push K 60 elektromos feltöltő és öblítő egységek

  • Kedvezmény bejelentkezés vagy regisztráció után
  • Ingyenes szállítás 50 000 HUF Áfa nélkül felett
  • Garanciális és jótállás utáni szerviz
  • Szaktanácsadás
Tanácsra van szüksége? 06 70 417 6555

REMS Solar-Push K 60 elektromos feltöltő és öblítő egységek

REMS Solar-Push K 60

Elektromos töltő és átmosó egység, zárt rendszerek feltöltéséhez, átmosásához és légtelenítésére

Rendszerelőny

Feltöltés, átmosás és légtelenítés egy munkafázisban.Ideális napenergiát hasznosító rendszerekhez, geotermikus rendszerekhez és padló/fal - fűtéshez. Tartályok feltöltéséhez is.


Kivitelezés

Nagy teljesítményű, elektromos töltő és átmosó egység, stabil és mozgatható acélcső állványon, a stabilitás végett. 2 levegővel telített kerék a könnyű mozga- táshoz, az egyenetlen építkezési területekre. Praktikus tömlőtartó. Könnyü, csak 19 kg. Stabil 30 l űrtartalmú műanyagtartály, UV-stabilizált PE-ből, töltési szint-ki- jelzővel, a könnyű tisztításhoz levehető, a könnyű feltöltéshez nagy nyílással. Praktikus csavaros fedél a gyors nyitáshoz és lezáráshoz. Visszafolyó-csatlakozó ¾" bukócsővel, az átviteli médium felhabzását megelőzendő a műanyag tartályban. Lezáró csap a könnyű tisztításhoz és a műanyagtartály cseréjéhez, amennyiben különböző töltőanyag kerül felhasználásra. Kettő praktiskus fogantyú a műanyag- tartállyal való egyszerűbb manipulálás érdekében. Magas hőmérsékletet álló, a műanyag tartályt és a pumpát összekötő tömlő. A szívó vezetékben finomszűrő nagy kémlelő ablakkal, az esetleges maradék levegő könnyű felismerésére, valamint szennyeződések, pl. forgács, forrasztási és hegesztési maradékok kiszűrésére.


REMS Solar-Push K 60

Önfelszívó örvényszivattyú, különböző átviteli emulziókhoz, pl. hőátviteli folyadékok, fagyálló folyadék, víz, vizes oldatok, emulziók. Jól bevált, nagy teljesítményű, halk járású kondenzátor-motor, 860 W, Be-/Kikapcsoló. Nagy átviteli teljesítmény, 36 l/min, zárt rendszerek gyors feltöltéséhez, hatékony átmosásához és légtelenítéséhez, valamint tartályok feltöltéséhez. Dekompressziós szelep a nyomócsövek nyomásának munka utáni egyszerű csökkentésére, tartozékként. Folyamatos terhelésre ≤ 60°C. 2 db fl exibilis, átlátszó PVC szövettömlő, ½" T60, a nyomó- és a visszatérő vezetékhez, hossz: 3-3 m, ¾"-os csőcsatlakozókkal, hőállóság ≤ 60 °C.

 

Tartozékok széles választéka

Záró szelep, nyomás vagy visszavezetö cső elzárásáért, például a szállítás során. Finom szűrőn finom szűrőzsákkal 70 mikron, amely csavarható fedélböl mely csatlakozik a visszavezetö csőhöz ¾" csatlakozóval, finom szűrőzsákkal 70 mikron, finom szűrő elem 90 mikron, mosható, nagy szennyeződés gyűjtő tartály a szeny- nyezödések felfogásához, visszavezető cső a padló- és falfüttéses rendszerek átöblítéséhez, a lerakódások eltávolításához. Az áramlási irányt váltó szelep EPDM tömlővel ½" T100 a padló- és falfüttéses rendszerek átöblítéséhez, a lerakódások eltávolításához a nyomás irányt váltó áramlás segítségével. A visszaváltó ventil segítségével a töltö médiumot nagyobb mennyiségben át lehet nyomatni a másik edénybe.

REMS csőmegmunkáló gépek és szerszámok / ant PROFITOOLS Kft.

Dolgozott már ezzel az eszközzel? Írjon róla véleményt! A vélemények segítenek, hogy jobb szolgáltatásokat nyújthassunk Önnek.

Megjegyzés: HTML-kód használata nem engedélyezett!
    Rossz           Kitűnő
captcha
E-mail Facebook Instagram Linked In