antprofitools.hu/rems


REMS akcia

REMS SSG 180 Tompahegesztő lap

  • Kedvezmény bejelentkezés vagy regisztráció után
  • Ingyenes szállítás 50 000 HUF Áfa nélkül felett
  • Garanciális és jótállás utáni szerviz
  • Szaktanácsadás
Tanácsra van szüksége? 06 70 417 6555

REMS SSG 180 Tompahegesztő lap

REMS SSG 180
Nagyteljesítményű, elektromos készülékek, a gazdaságos tompahegesztéshez. Mindenütt használható, kézi vezetéssel, vagy a munkapadon.

Építtési mód
Kézre álló, könnyű. Kézi vezetés, vagy a munkapadon. Sorozatszerűen lerakó állvánnyal és tartóval, a munkapadon történő vízszintes, vagy függőleges irányú rögzítéshez, tartozékként.

Fűtőelemek DVS szerint
Lap alakú, plánparallel, DVS szerinti fűtőelem. Alumínium ötvözetbe ágyazott korrózióálló, elektromos fűtőelem a közvetett hőátadás érdekében. A fűtőcsonkok, és fűtőhüvelyek DVS-nek megfelelőek, könnyen cserélhetők. Az értékes, tartós PTFE-bevonat megakadályozza a műanyag maradékok tapadását, valamint reve- sedését, és lehetővé teszi a problémamentes tisztítást. Optimális hőmérséklet- eloszlás és állandó hőmérséklet a teljes hasznos felületen.

Elektronikus hőmérséklet-szabályozás
180–290°C között beállítható hőmérséklet, a PE-csövekre előre beállítva. Elektro- nikus hőmérséklet-szabályozás beállított hőmérsékletet a DVS által előírt határok között szabályozza. Hőmérséklet ellenőrző lámpa és hálózati ellenőrző lámpa.

REMS csőmegmunkáló gépek és szerszámok / ant PROFITOOLS Kft.

Dolgozott már ezzel az eszközzel? Írjon róla véleményt! A vélemények segítenek, hogy jobb szolgáltatásokat nyújthassunk Önnek.

Megjegyzés: HTML-kód használata nem engedélyezett!
    Rossz           Kitűnő
captcha
E-mail Facebook Instagram Linked In