antprofitools.hu/rems
REMS akcia

REMS Tiger ANC orrfűrész Szett

  • Kedvezmény bejelentkezés vagy regisztráció után
  • Ingyenes szállítás 50 000 HUF Áfa nélkül felett
  • Garanciális és jótállás utáni szerviz
  • Szaktanácsadás
Tanácsra van szüksége? 06 70 417 6555

REMS Tiger ANC orrfűrész Szett

Nagy teljesítményű, robusztus, könnyen kezelhető elekt- romos szerszám erőáttételes vezetőtartóval a könnyed, gyors és derékszögű fűrészelésért bárhol, satu nélkül is. Univerzális kézi vezetésű fűrészeléshez is. Csak 3,0 kg. Ideális szereléshez, bontáshoz,  javításhoz.

Erőnövelő vezetősatu
400 %-al nagyobb fűrészelési erő az erőtakarékos, szupergyors fűrészeléssel, pl. 2"-os acélcső vágása mindössze 8 mp alatt. Szereléshez és bontáshoz. Az egyedi vezetősatu 5-szörösen erőnövelő emelőhatással könnyű, gyors, merőleges vágást tesz lehetővé minden szerelési helyszínen, satu nélkül. Kezelése ideális, egyszerű és villámgyors, egy fogás alatt rögzít és fűrészel. Nincsenek szabadon lógó láncok és körülményes befogás mint a láncos satunál. A billenési szög korlátozása révén nincs kézbecsípődési veszély. A vezetősatuval végzett optimális fűrészelőtolás miatt előnyös a szerszám egyenes fogantyúja.

Merőleges fűrészelés
Merőleges vágás a vezetősatu és a REMS speciális fűrészlap segítségével.
Ez az előfeltétele a további szakszerű feldolgozásnak a cső megmunkálása során.

REMS speciális fűrészlap
REMS speciális fürészlap (64. oldal), extra erős, erös a haljítás és a csavarodás esetében, kétoldali befogóval, feltétlenül szükséges a derékszögü vágáshoz
az acélcsövek gyors szétszereléséhez, az eröt pedig vezetösatuval irányítja.

REMS univerzális fűrészlap
Csak 1 univerzális REMS fűrészlap (64. oldal) mindenfajta munkálathoz a sok fűrészlap helyett. Kétoldali befogással, a szabadkezű vágásért, vezetösatuval.

Felépítése
Robusztus, az építési helyszínnek megfelelő, karcsú, kézreálló formájú. Szuper- könnyű, csak 3,0 kg. Mindenütt használható. Ergonómiailag kialakított elülső ház-fogantyú, csúszásbiztos, hőszigetelő védőburkolattal, lágy fogással, (softgrip) az erőteljes fűrészelési előtolás érdekében. Ergonómiai kialakítású, elülső házfo- gantyú, csúszásmentes védőburkolattal, az erőteljes fűrészelési löket érdekében a kézi vezetésű fűrészelésnél. Választható az ásó alakú kézifogantyú. Állítható támaszték, a biztosabb és biztonságosabb fürész vezetéshez az alapanyagba való vágáshoz. Igen csúszóképes szilikongumi tömítés védi a hajtóművet a víztől és a portól. Átütésbiztos univerzális motor nagy, 1050 W, ill. 1400 W (REMS Tiger ANC SR) teljesítménytartalékkal. Biztonsági érintőkapcsoló. A meghajtógép választható rögzítetten beállított, ideális löketszámmal, elektronikus löketszám vezérléssel (Vario-elektronika) vagy elektronikus löketszám szabályozással (Speed Regulation). Túlterhelésvédelem (REMS Tiger ANC) védi a motort a haj- tóművet és a fűrészlapot. A szabályozás tacho-elektronikus sebességszabályozót használt (REMS Tiger ANC SR) tartja a kiválasztott sebességet és emelés számot, állandó terhelés alatt is, a vezérlő elektronika az áramkorlátozás segítségével bizto- sítja a lágy indítást, túlterhelés elleni védelem, hőmérséklet ellenőrzése a PTC- ellenállás által (Positive Temperature Coefficient) és motor és hajtómű blokkolása elleni védelem.

Stabil, merőleges vonórúd
Masszív speciálisan edzett acélból, a terhelés irányában tűcsapágyazva, a teljes lökethossz mentén minden irányból megvezetve, a csavarodásmentes, egyenes vágás érdekében nagy igénybevétel mellett is többszörösére növelt fűrészelési erővel, pl. nyomatéknövelő vezetősatu alkalmazásával. Rendkívül hosszú élettartammal. A meghajtószekrényben elzárt futó vezető rúd a biztonságos munkavégzésért.

Oszillációs hajtómű ANC-vel
Szuper stabil a víztől és portól védett, karbantartást nem ígénylö oszcillációs meghajtó orbitális mozgással vágást hoz létre a vezetörúdda és a fűrészlappal. A minden oldalon tűcsapágyazott forgóhajtómű (ANC) csökkenti a surlódást, melegedést és a kopást. Hosszú élettartam, még extrém feltételek melletti nagy igénybevételnél is.

Agresszív bolygómozgás
Az agresszív bolygómozgás a fűrészlap vertikális vágó mozgása következtében garantálja az erőteljes gyors fűrészelőtolást, a kiváló forgácskiszórást, és a fűrészlapok magas élettatamát. Tűcsapágyazott, állandóra beállított bolygó- meg-hajtás garantálja a tartósan erőteljes fűrészelést rendkívüli terhelés mellett is, pl. acélcsövek fűrészelésénél. Az alkatrészek sokaságából álló, bekapcsolható mechanizmusok kétséges rendszerstabilitásuk folytán nem előnyösek nagy előto- lóerőnél és nagyobb átmérőjű acélcsövek levágásánál, főleg ha nyomaték-növelő vezetősatut használunk.

Ideális löketszám (REMS Tiger ANC)
Tudatosan állandóra beállítva. Az optimális vágási sebesség kényszerű alkal- mazása a motort és a hajtóművet a lehető legjobban kíméli és a fűrészlapoknak hosszú élettartamot biztosít. Acélcsövekkel végzett alapos fűrészelési kísérletek szerint az optimális fordulatszám 2400 min- , ami az agresszív, állandóra beállított bolygómeghajtással, vezetősatuval és REMS fűrészlappal valósítja meg az optimális hatásfokot. 

REMS csőmegmunkáló gépek és szerszámok / ant PROFITOOLS Kft.

Dolgozott már ezzel az eszközzel? Írjon róla véleményt! A vélemények segítenek, hogy jobb szolgáltatásokat nyújthassunk Önnek.

Megjegyzés: HTML-kód használata nem engedélyezett!
    Rossz           Kitűnő
captcha
E-mail Facebook Instagram Linked In