antprofitools.hu/rems


REMS akcia

REMS Tornado 2" L-T Menetvágó gép

  • Kedvezmény bejelentkezés vagy regisztráció után
  • Ingyenes szállítás 50 000 HUF Áfa nélkül felett
  • Garanciális és jótállás utáni szerviz
  • Szaktanácsadás
Tanácsra van szüksége? 06 70 417 6555

REMS Tornado 2" L-T Menetvágó gép

REMS Tornado
Bevált nagy teljesítményű gép menetvágásra, darabolásra, sorja- mentesítésre, karmantyú menetvágásra, görgős hornyolásra. Installáláshoz, fémmegmunkáló kézműipar-, ipar számára. Az építési helyszínen és a műhelyben.

Működési elv
Forgó anyag – álló szerszámok.

Felépítés
Robusztus, az építési helyszínnek megfelelő konstrukció. Kedvező méretek, kedvező súly, pl. a teljes REMS Tornado 2000 csak 50 kg. Nagyméretű munka- és forgácstér. Állítható magasságú anyagtartó.
2  Kivitelek:
    Hordozható kivitel 3 csőlábon, levehető, nagyméretű olajteknő és forgácstartó.
    T kivitel, integrált, még nagyobb olajteknővel, és forgácstartóval, a munkapad számára. Alsó állvány, mozgatható és összecsukható alsó állvány vagy mozgatható alsó állvány anyaglerakóval, tartozékként, az egyszerű szállítás, optimális munkamagasság és stabil állás érdekében.

Meghajtás
Rendkívül nagy, erőteljes és gyors, pl. az R 2 menet 15 sec-on belül. Egyáltalán nem kíván karbantartást, zárt olajfürdőben futó hajtómű.
3  Nagy teljesítményű motor közül választhatunk:
-   Átütésbiztos univerzális motor, 1700 W, Túlterhelésvédelem. Orsó fordulatszám 53 min-
-   Átkapcsolható pólusú kondenzátoros motor, 2100 W, Túlterhelésvédelem. 2 orsófordulatszám 52 és 26 min- teljes terhelés alatt is. Nagyon halk futás.
-   Átkapcsolható pólusú háromfázisú motor, 2000 W, Túlterhelésvédelem. 2 orsófordulatszám 52 és 26 min- Teljes terhelés alatt is. Nagyon halk futás.
A munkának megfelelő biztonsági lábkapcsoló vész-ki kapcsolóval, 2-fokozatú, ezért a munkavégzés alatt a teljes kapacitással terhelhető.

Automatikus befogótokmány
2 automatikus gyorsbefogó tokmány önmagát központosító befogó pofákkal a könnyű, gyors, befogáshoz és az anyag kilazításához. Önmeghúzós, ezért a befogó erő maximális. A cső átcsúszása nem lehetséges.

Automatikus kenőanyaghűtés
Robusztus, bevált, nagy szállítási teljesítményű kenőanyagszivattyú. Az optimali- zált, sokoldalú vágóanyag betáplálás a menetvágófejen keresztül, közvetlenül a vágóhelyhez, garantálja a menettisztaságot és a vágóbetétek, a hajtómű és a motor hosszabb élettartamát.

Univerzális – automatikus vágófej
Csak egy darab univerzális-automatikus vágófej van az összes menethez, a hosszú menethez is; automatikusan nyíló a menethossz – automatikával, kúpos menetek számára. A menet-méretek gyors, egyszerű beállítása. Áttekinthető menetméret-skála. A vágóbetétek gyors, egyszerű cseréje a vágóbetét-tartóban lévő ugratós pozícionáló következtében.

Vágóbetétek
A bevált, elpusztíthatatlan minőségi REMS vágóbetétek optimális vágási geomet- riájuk által szuperkönnyű vágáskezdést, könnyű menetvágást és tiszta meneteket garantálnak. Szívós, különlegesen edzett speciális acélból készülnek a rendkívül hosszú élettartam érdekében.

Csődaraboló
Önközpontosító. Kovácsolt acélból készült stabil kengyel. Ergonómikus, széles kézifogantyú az orsó erőteljes beállításához. A bevált, szívós REMS vágóbetét- acélból készült speciális edzésű metszőkerék hosszú éltartartósságot garantál.

Belső cső-sorjamentesítő
Stabil, könnyen kezelhető sorjamentesítő berendezés, változtatható sorjamente- sítő pozícióval. A speciális edzésű és speciális kiképzésű sorjamentesítő penge könnyű sorjamentesítést és extrém hosszú éltartamot garantál. 2-élű az optimális forgács-folyam érdekében különösen kis csőméretek esetén.

Menetvágó anyagok
Sanitol és REMS speciál (49. oldal). Speciálisan a menetvágásra fejlesztették ki. Ezért különösen magas kenési- és a hűtőhatással rendelkeznek. A menetek tisztasága és a vágópofák, szerszámok, és gépek hosszú élettartama érdekében feltétlenül szükségesek.

REMS 4"Automatikus vágófej
Csőmenetek számára 2½ – 4" .

Karmantyú menetvágás
Célszerűen az automatikus belső megfogású REMS Nippelfix ½ – 2" (4")-val, vagy a kézi belső megfogású REMS karmantyú befogókkal ⅜ – 2".

REMS Görgős hornyoló berendezés
Robusztus, kompakt görgős hornyoló berendezés olaj-hidraulkus előtolással, csöves tengelykapcsoló rendszerek csöveinek hornyolásához NA 25–300, 1–12".

 

REMS csőmegmunkáló gépek és szerszámok / ant PROFITOOLS Kft.

Dolgozott már ezzel az eszközzel? Írjon róla véleményt! A vélemények segítenek, hogy jobb szolgáltatásokat nyújthassunk Önnek.

Megjegyzés: HTML-kód használata nem engedélyezett!
    Rossz           Kitűnő
captcha
E-mail Facebook Instagram Linked In