antprofitools.hu/rems
REMS akcia

REMS Unimat 75 Menetvágó gép

  • Kedvezmény bejelentkezés vagy regisztráció után
  • Ingyenes szállítás 50 000 HUF Áfa nélkül felett
  • Garanciális és jótállás utáni szerviz
  • Szaktanácsadás
Tanácsra van szüksége? 06 70 417 6555

REMS Unimat 75 Menetvágó gép

Félautomatikus nagyteljesítményű gép csap- és csőmenetek gazdaságos vágására. Az ipar, a fémmegmunkáló kézműipar, gyártási céljaira.

Működési elv
Álló anyag – forgó vágófej.

Felépítés
Kompakt, robusztus konstrukció tartós üzemmódra. Menetvágófej utánélezhető tangenciális fésűs vágókésekkel az önmagát központosító tartórendszerben. Az előtoló karral és a fogasléces áttétellel történő könnyű vágáskezdést követően a vágófej önműködő előtolása (nincs vezérorsó menet). Hegesztett, stabil gépáll- vány, nagyra méretezett olajtérrel, és nagyméretű, kivehető forgácsgyűjtő fiókkal.

Meghajtás
Elnyűhetetlen bolygókerekes hajtómű, üreges bolygókerékkel a hosszzú menetekre Ø 30 mm. Bevált, speciálisan a menetvágóhoz kialakított, átütésbiztos átkapcsol- ható pólusú háromfázisú váltó-áramú motor, üreges tengellyel, 2000/2300 W, túlterhelésvédelem. kapcsoló a jobb, és balmenetekhez szükséges forgásirányvál- táshoz. Magas munkavégzési sebesség, 2 vágófej-fordulatszám, 70 és 35 min-

Befogókészülék
Stabil, csavarodásmentes, önmagát központosító univerzális feszítőléc a teljes befogási tartományban speciálisan fogazott és edzett befogó pofákkal. Választhetó opcionális kézi, vagy olaj-hidraulikus-pneumatikus müködtetésü, lábkapcsolóval (üzemi nyomás 6 bár).

Különleges befogópofák
Húzott anyagokra, csapos csavarokra, hatlapú csavarokra, és csőkarmantyúkra, tartozékként.

Automatikus kenőanyag hűtés
Robusztus, bevált, nagy szállítási teljesítményű kenőanyag-szivattyú. A menetvá- góanyaggal történő gazdag ellátás garantálja a menettisztaságot és a vágóbetétek, a hajtómű és a motor magasabb élettartamát.

Univerzális automatikus vágófej
Csak egy darab univerzális-automatikus vágófej van az összes menethez. A menet átmérő finombeállítása skálával ellátott orsó segítségével. A vágófej automatikusan záródik, és automatikusan nyílik a beállított menethossz elérése esetén. Az összes menet vágása egy munkafolyamatban történhet. Másoló berendezés kúpos menetekhez. Vágókészlet-csere helyett még gazdaságosabb munkavégzés a gyorsan cserélhető univerzális automatikus vágófejekkel.

Vágóbetétek
bevált, utánköszörülhető REMS tangenciális fésűs vágókések optimális vágógeo- metriájuk következtében szuperkönnyű vágáskezdést, könnyű menetvágást és tiszta meneteket garantálnak. WS fésűs vágókések szívós, különösen edzett speciális acélból készülnek 500 N/mm²-es anyagokra. A HSS fésűs vágókések nehezen forgácsolható 500 N/mm². fölötti anyagokra alkalmasak. A fésűs vágókéseket speciális tartórendszerbe fogják be. A vágókések és a tartó egy vágókészletet képez.

Menetvágás bordás profilú betonacélra
Speciális tangenciális fésűs vágókések M kiegészítő, köszörült metszettel, bordás profilú betonacélra történő menetvágáshoz egy munkamenetben. A REMS Unimat 75 meghajtása olaj-hidraulikus-pneumatikus tokmánya, nagy szorító nyomástért.

Závitorezné oleje
REMS Sanitol a REMS Spezial. Vyvinuté špeciálne na rezanie závitov. Vyznačují sa veľmi vysokými mazacími a chladiacimi účinkami. Bezpodmienečne nutné na dosiahnutie čistého závitu a zaistenie dlhšej životnosti závitorezných čeľustí,  nástrojov a strojov.

Menetvágó anyagok
REMS Sanitol és REMS speciál. Speciálisan a menetvágásra fejlesztet- ték ki. Ezért különösen magas kenési- és a hűtőhatással rendelkeznek. A menetek tisztasága és a vágópofák, szerszámok, és gépek hosszú élettartama érdekében feltétlenül szükségesek.

Karmantyú menetvágás
Célszerűen a különleges /16 – 1¼" befogópofákkal rendelkező, vagy az auto- matikus belső befogású REMS Nippelfix ½ – 2½" vagy a kézi, belső megfogású REMS ⅜ – 2" karmantyú befogókkal történik.

 

REMS csőmegmunkáló gépek és szerszámok / ant PROFITOOLS Kft.

Dolgozott már ezzel az eszközzel? Írjon róla véleményt! A vélemények segítenek, hogy jobb szolgáltatásokat nyújthassunk Önnek.

Megjegyzés: HTML-kód használata nem engedélyezett!
    Rossz           Kitűnő
captcha
E-mail Facebook Instagram Linked In