TOP 3 Termék csatornatisztítás és vizsgálás területén RIDGID

A ridgid termékek rövid listája, amelyek nyereségethoznak az Ön számára, valamint növelik a csatornatisztítás, a diagnosztika és a földalatti csővezetékek vizsgálásának hatékonyságát.

1. RIDGID KJ-3100

A RIDGID hordozható magasnyomású mosók évek óta megoldást nyújtanak azotthoni lefolyórendszerek tisztításához. A KJ-3100 könnyű kezelhetősége és kategóriájában felülmúlhatatlan teljesítménye egyértelmű kedvencévé teszi a kis és közepes csatornák tisztításának területén. A 205 bar 25 literes vízhozammal kombinálva gondoskodik ügyfelei elégedettségéről. A sárgarézfejű, háromutas szivattyú impulzusokkal nyomja a vizet, ami nagymértékben leegyszerűsíti a könyöknél való áthaladást, és időt takarít meg az elakadt fúvóka kihúzásakor. A tisztítócsomag teljes felszerelést tartalmaz anélkül, hogy további fúvókákat vagy tömlőket kellene vásárolni.

RIDGID KJ-3100 magasnyomású csatornatisztító
RIDGID KJ-3100 magasnyomású csatornatisztító2. RIDGID Flexshaft K9-204

A nagy sebességű tisztító kompakt modelljét 50-100 mm-es csövekhez tervezték.  A meghajtásról az akkumulátoros csavarozó gondoskodik, amely akár 2500 fordulatra is képes percenként. 21,3 méteres távolságig képes megtisztítani a csőfalakat a zsírtól, a gyökerektől és az üledéktől. Áttétele egyszerű, ezért minden belső vezetékhez, lefolyócsőhöz és esőcsatornához alkalmas. A nagy mennyiségű sodronykötelet és spirálvéget minden szakember értékeli.

RIDGID FlexShaft K9-204 csatornatisztító
RIDGID FlexShaft K9-204 csatornatisztító3. RIDGID MicroReel

A MicroReel ellenőrző kamera nélkülözhetetlen segítőtárs lesz az összes hiba felderítésében a 40 (90° 50-125 mm) átmérőjű csöveken.  Kamerafeje mindössze 25 mm, mégis beépített erős LED világítással, 512 Hz-et kibocsátó helymeghatározó szondával rendelkezik , valamint zafírkristállyal van bevonva, ami páratlan az ellenőrző kamerák világában. Valóban kivételes eszközzé a 30 méter hosszú tolókábel teszi, amely rugalmasságával és az ezzel járó hosszú élettartalmával minden olyan követelményben felülmúlja versenytársait, amelyeket a professzionális szakember új ellenőrző kamera vásárlásánál figyelembe vesz.

RIDGID MicroReel vizsgálókamera
RIDGID MicroReel vizsgálókameraA választás során konzultáljon szakértőkkel

Cégünk az ant Profitools Kft. kínálata tartalmaz minden gépkonfigurációt a RIDGID gyártótól, és csak a munka típusától, valamint az ügyfél személyes preferenciájától függ, melyik terméket választja. Vegye fel a kapcsolatot technikusainkkal és mi segítünk kiválasztani együtt a legjobb gépet az Ön számára

RIDGID MicroReel vizsgálókamera


ant logo

ant Profitools Kft hivatalos forgalmazó

Hivatalos forgalmazója vagyunk a RIDGID márkának Magyarországon. Vegye fel velünk a kapcsolatot a csatornatisztítók, vizsgáló kamerák, vagy a helymeghatározók terén és mi segítünk a megfelelő gép kiválasztásában.